Въпрос за Golf Mk5 GTI пакет
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за Golf Mk5 GTI пакет
Здравейте, имам въпрос във връзка с Gof Mk5. Става дума за 1.6 FSI 115 коня, с GTI пакет, който обмислям дали да закупя. Не ми харесва, че колата вози доста твърдо и че има доста шумна генерация. Именно това ми е въпросът - GTI пакета включва ли спортно окачване и генерация или по-скоро може да се предполага, че са добавяни допълнително? :)
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Въпрос за Golf Mk5 GTI пакет
Включва минимално по-твърдо окачване, с 10мм по-ниско. Разлика във возията почти няма. Същото важи и за генерацията, при нормални обороти е идентична с цивилната. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за бързия отговор! Тази, която карах, друска повече, по-скоро подскача по неравностите. А звукът по-скоро на ниските обороти и докато беше студена ми се стори много силен.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Надали някой си е играл да качва оригинални пружини и генерация от ГТИ на обикновен голф, разликата е малка. Поинтересувай се и за мотора, това е първото FSI, известно е с трупането на нагари и като цяло е силно непрепоръчителен. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, за мотора ми беше другият въпрос. Четох доста и знам, че не е препоръчителен, но за този проблем с нагарите не ми е много ясно - могат ли да счупят мотора или просто почва да върви по-зле, когато се натрупат? Също така дали тоя мотор страда от проблеми с глава, масленна помпа, превъртели вериги, както примерно ранните 2.0 TDI?
Последна промяна от IvanMan на Нед 07 юли 2019 5:20, променено общо 1 път.
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение. Използвай бутон "нов отговор".
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение. Използвай бутон "нов отговор".
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”