ПРОБЛЕМ с GOLF2 4Х4
- Lubimec_13
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ПРОБЛЕМ с GOLF2 4Х4
От скоро ми се появи много странен проблем,като карам на пороен дъжд се получават много силни ВИБРАЦИЙ ,който идват от към задният или кардана.Ходовата част е преглеждана и всичко е наред.МОЛЯ АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ИЛИ ИМА ИДЕИ НЕКА ПИСШЕ. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
- Lubimec_13
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- road runner
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
road runner написа:Виж също така дали опорните лагери на кардана са хванати добре. Ако е скъсана някоя опорка ще вибрира, чука, лопа и так дали..
да но не и както казва той когато вали.. според мен му е прецакана виско муфата и когато цъка синхрото на по мокро тръгват и задните колела и превърта нещо примерно каре и т.н.
- Lubimec_13
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблема,не се реши на 100%... оказа се че , ..........поне аз така си го обяснявам кардана е много близо до тръбата на ауспуха ,на около 2см едно под друго, и когато карам в дъжд въртеливото движение на кардана + водата около него ,придърпват тръбата на средното гърне и от там се получават всички вибраций.Реших проблема,като смених тампоните на краиното гърне с новии,работата се позакрепи.Сега ще мися вариянт за увеличаване разстоянието м/у кардана и тръбата на ауспуха.КОЛЕГИ МНОГО МЕРСИ ЗА ИДЕИТЕ !!! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ и БЕЗАВАРИЙНО ШОФИРАНЕ 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”