Ако знаех всичко, нямаше да пускам теми във форума.
На теория имах в предвид да се проследи кабела който отива нагоре към самата крушка (то не е крушка и там май са диоди) дето е на тавана. Тоест от вратата дето се натиска онова нещо при затваряне на вратата и да се върже кабел към него. Не знам от там дали минава плюс или минус. Потърсих в интернет, но не намерих нищо и затова пуснах тема тук за да разбера дали някой си е играл и има някакво просто решение за това чудо. Да гърми, да се запалвам голяма работа, да сме живи и здрави.
Както имаше един бисер преди време, питаш в руски форум и ти отговарят, питаш в американски форум и ти отговраят с въпрос и накрая питаш в български форум и ти обесняват колко си прост, е то явно нацията ни е такава и затова сме на това дереже. Хайде сега си припомни когато беше на 20 дали си имал сегашния опит и акъл.
Живи и здрави, най-вероятно последната тема която пускам тук.

Edit:
Може би не ме разбра или те е яд на темата която пуснах относно шума от към гърнето - не знам.
Сложил съм тези ленти долу където са краката и всичко съм направил от към кабели (
Снимка), сега в момента се ползва от към запалката за да светят. Самият проблем е там, че искам да ги направя да работят когато вратите са отворени, тоест да се върже с осветлението което се контролира от диодите на тавана (копчето). Мислех си, че минава кабел покрай всичките врати и когато вратата се отвори (онова нещо което се натиска при затворена врата) и прекъсва веригата, а горе на тавана има постоянен плюс който се прекъсва ако вратите са завторени. Отново казвам, че си го мислех на теория, но преди да почна да ровичкам напред и назад, то исках да видя някое друго мнение на хора с опит (понеже аз нямам опит в тези неща), но явно егото на българина е по-голямо и предпочита да хейтва вместо да помага.