Проблемът не е кой знае какъв, но по приятно и бях свикнал когато това светва. Предполагам става на въпрос за оправяне чрез някой от бутоните, тъй като от това дойде проблема. Иначе лампичките са си изрядни и си светят.
Не свети плафона при отваряне на вратата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не свети плафона при отваряне на вратата
Здравейте! От вчера е натиснат един от бутоните на плафона (по-долу ще покажа снимка кой точно) на Golf 5 и при отключване на колата и отваряне на вратите той не светва. Не става въпрос за нещо изгоряло или тем подобно, тъй като до преди няколко часа си работеше идеално, но беше натиснат първия бутон, който е на снимката:

Проблемът не е кой знае какъв, но по приятно и бях свикнал когато това светва. Предполагам става на въпрос за оправяне чрез някой от бутоните, тъй като от това дойде проблема. Иначе лампичките са си изрядни и си светят.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Не свети плафона при отваряне на вратата
Колега, гледам, че вече е правен опит за ремонт на бутона.
От теб ли или следите са от преди>
Ако не е от теб, ще трябва, вероятно и ти да го отвориш и да погледнеш дали няма разкачен куплунг или изкривена контактна пластинка.
Ако ти си го отварял и си преценил, че всичко е ОК, значи вероятно става дума за доста по-масовото прецакване на микроключе в бравата.
От никоя врата ли не светват плафоните?
От теб ли или следите са от преди>
Ако не е от теб, ще трябва, вероятно и ти да го отвориш и да погледнеш дали няма разкачен куплунг или изкривена контактна пластинка.
Ако ти си го отварял и си преценил, че всичко е ОК, значи вероятно става дума за доста по-масовото прецакване на микроключе в бравата.
От никоя врата ли не светват плафоните?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не свети плафона при отваряне на вратата
Снимката не е на моя автомобил. И да,от никоя врата не светват.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”