Проблем със спирачките на Голф 4
- miti4nia78
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със спирачките на Голф 4
Колеги,нуждая се от съвет.Вчера взех колата от майстор,сменях ролки,ангр.ремък и водна помпа,и два маншона на каретата.Тук няма проблем-но спирачките ми са като кокал.Върнах се отново при майстора и му казах за какво става въпрос и той ми вика ,че нищо не е пипал по спирачките.Каза ,че според него е заминал серво апарата,дошло му е времето.Пррди седмица ми светна лампата на таблото за ръчната спирачка,долях тогава около 200мл.спирачна течност.Та въпроса ми е как да разбера дали найстина е в серво апарата проблема,като натисна първия път спирачката горе-долу спира,но матисна ли съединителя и втори път спирачката ,педала става твърд.
Re: Проблем със спирачките на Голф 4
След като сте доливали спирачна течност, е възможно да има теч, проверихте ли ? Обезвъздушихте ли спирачките?
- miti4nia78
- Автомобил:
- Двигател:
Да обезвъздуших ги,въздух не излезе.
Така е трудно да се направи диагностика. Отидете с колата в друг сервиз и потърсете второ мнение.
П. П. Оставяте колата в сервиз с изрядни спирачки и си я взимате с неработещи..... не е нормално!
П. П. Оставяте колата в сервиз с изрядни спирачки и си я взимате с неработещи..... не е нормално!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”