Golf Plus 1.6 FSI 2006 - нов акумулатор пада често - сервиз София?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Juliama
Автомобил:
Двигател:

Golf Plus 1.6 FSI 2006 - нов акумулатор пада често - сервиз София?

Мнениеот Juliama » Нед 17 ное 2019 23:30

Здравейте, колата ми е Golf Plus 1.6 FSI 2006 :love.vw и си я купих преди месец и половина (замени горкото старо Пунто :cry ). Съжалявам, ако повтарям темата, но от доста време се лутам по форуми и "майстори" с надеждата да разбера защо пада бързо новия акумулатор. Изчетох всякакви варианти. Разбрах за утечката, но не може да се разбере къде е. Едни "майстори" решиха, че е от мултимедията (а я купих точно за моя модел, не е универсална), уж сложили някакъв canbooster да лъже компютъра, но след един ден пак не запали колата, та съсед ми даде ток. След като извадихме с брат ми мултимедията, canbooster-ът се оказа едно кабелче от медията до едно от бушончетата на таблото, което ми струваше 50лв и за труд още толкова :new_Eyecrazy :a050 . Сложихме едно ключе-прекъсвач на медията (общо 3лв) и като че ли не тегли вече толкова, но пак има падане на акумулатора. На няколко пъти го мериха, едни викат добре е, други викат има утечка, ама не разбираме толкова, търсете в интернет. Знам, че така наизуст няма да се разбере, та питането ми е - знае ли някой при кой майстор бих могла да отида, който ще разбере наистина откъде е, ще ми го оправи и няма да ме забаламоса с поредната джаджа за 50 или повече лв. Моля ви да ми препоръчате майстор или сервиз в София, които си разбират от работата, защото всяка сутрин треперя дали ще запали или ще трябва да гоня транспорта! Благодаря предварително! :bowdown (живея в Слатина, ако случайно има наблизо .... още по-добре)

apolon
Автомобил: BORA 1.6 16V
Двигател: AUS 2000

Re: Голф плюс - нов акумулатор пада често - сервиз София?

Мнениеот apolon » Пон 18 ное 2019 7:50

Търси тук:http://forum.vwclub.bg/viewforum.php?f=13
Успех и :beer

bongoo
Автомобил: Passat B8-5
Двигател: 150 TDI 7DSG

Re: Golf Plus 1.6 FSI 2006 - нов акумулатор пада често - сервиз София?

Мнениеот bongoo » Пон 18 ное 2019 11:25

Алком - Валентин се казва майстора.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”