Проблем темпомат голф гти г60 1990г
- Ник никишето
- Автомобил: Golf G60
- Двигател: Pg 1990
Проблем темпомат голф гти г60 1990г
Проблема стана след месеци при бояджията взех си колата и не работят доста неща повечето ги оправих остана автопилота . Вакуумен от щатска мк2 има 3 жици дето ги меря има обща маса +През контакт който се връзва на черния кабел на лоста и минава през ключе има сигнал от датчик обороти на СК кутия и плус на светлината на педала на спирачката. Всичко е вързано плюса е на w3 сигнал от светлини на спирачката на w4 датчик ск кутия е директно на средното краче на датчика , до тук вс е мерено има ток има сигнал само това с педала на спирачката ме мъчи при натисната педал не трябва да има ток а при мен е обратното пробвах да прескоча ключето но ефект няма . Презапоих компа и ефект няма някой ако си е играл ще съм благодарен за съвет
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Re: Проблем темпомат голф гти г60 1990г
Ключето на педала на спирачката еднакво ли и е с това за стоп-светлините? По принцип трябва да е различно по цвят,мисля,че беше синьо и при натиснат педал прекъсва веригата.Ключето за стоп-светлините при натиснат педал прави верига...
- Ник никишето
- Автомобил: Golf G60
- Двигател: Pg 1990
Re: Проблем темпомат голф гти г60 1990г
Различно е има вакум маркуч но преди сервиза работеше ! За 2 калника яко бели ..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”