Ксенон на фаровете за мъгла
- tonev79
- Автомобил:
- Двигател:
Ксенон на фаровете за мъгла
Колеги ще се съберат ли ксенонови крушки във фаровете за мъгла(халогените) на Голф 3,някой ако е слагал да сподели дали стават,H-3 бяха май
Последна промяна от tonev79 на Чет 08 дек 2011 20:07, променено общо 3 пъти.
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ксенон на фаровете за магла
Става,колегата Vento го е направил на мк3-та си.Друг е въпроса дали си заслужава.
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам дали ще се поберат но знам че няма да ти помогне ксенона в мъгла
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Може, ако са жълти да му помогнат, но инак... гъзарията няма да ти помогне, когато ти се наложи да ги ползваш по предназначение. Ако искаш отдалеч да изглеждаш като НЛО - да, става, можеш да опиташ с някой над 10 000К. 

-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Човека пита дали ще влезнат във корпуса на фара за "магла",а не че ще ги ползва срещу мАгла,за мЪгла също може да не станат,но против мУгла-може!
Аз също бих си поставил един ефтин ксенон в допълнителните фарчета,иначе на основните-там ми трябва би-ксенон и не бих се доверил ,хем ще вадя очите някому постоянно-не са ми фаровете за това.А допълнителните в някой случай помагат,как ми трябваха преди седмица в поледица и мУгла около гр.Кула и с.Грамада....
По презумпция ,би трябвало да заемат същият габарит като халогенката,отзад с уплътняването на фарчето може да се постараеш.Ако са по предназначение,вземи под 3500К,хем май по-ефтино идва
Аз също бих си поставил един ефтин ксенон в допълнителните фарчета,иначе на основните-там ми трябва би-ксенон и не бих се доверил ,хем ще вадя очите някому постоянно-не са ми фаровете за това.А допълнителните в някой случай помагат,как ми трябваха преди седмица в поледица и мУгла около гр.Кула и с.Грамада....
По презумпция ,би трябвало да заемат същият габарит като халогенката,отзад с уплътняването на фарчето може да се постараеш.Ако са по предназначение,вземи под 3500К,хем май по-ефтино идва
- tonev79
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Може, ако са жълти да му помогнат, но инак... гъзарията няма да ти помогне, когато ти се наложи да ги ползваш по предназначение. Ако искаш отдалеч да изглеждаш като НЛО - да, става, можеш да опиташ с някой над 10 000К.
Естественно,че ще ги ползвам по предназначение,немисля да се правя на НЛО,на космически кораби и темподобни,някой колега ако е сложил нека да сподели дали има ефект!!!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Re: Ксенон на фаровете за мъгла
По предназначение се слагат жълти ламБи или обикновени халогенни. Какви са тия глупости ксенон на фар за мъгла
По пътищата ни се появяват все по-нови и по-интересни лауреати, кой с ксенон на фара за мъгла, кой си халогенни фарове от Париж-Дакар с лампи по 130Вата

По пътищата ни се появяват все по-нови и по-интересни лауреати, кой с ксенон на фара за мъгла, кой си халогенни фарове от Париж-Дакар с лампи по 130Вата

Последна промяна от stefan4o на Чет 08 дек 2011 20:21, променено общо 1 път.
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ксенон на фаровете за мъгла
Моето мнение е(без да даго натрапвам на никого),че колегата по добре да си вземе две жълти халогенни крушки и другите пари да се почерпи или да ги вложи в нещо което ще му свърши наистиана работа.Просто това нещо е безсмислено за мен!Поздрави! 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”