Здравейте,
Колата е Golf MK4 2001г. 1.9 TDI 101 ps.Прочетох доста теми и не намерих решение за проблема ми и отварям нова тема.От два дена започна да се заключва сама

Докато се прибирам от работа,пътувам 25 км и почна с досадното заключване.Като е изтинала колата се заключва през 2 мин. но като загрее и се стопли купето няма отключване

Аз натискам бутона за отключване и веднага заключва

Това го прави и на работещ автомобил с копчето на вратата и ако е загасен мотора и съм отвън с дистанционното.Само премигват плафоните и заключва.Колата е без заводска аларма,слаган е допълнителен модул за дистанционно заключване.Друго което забелязвам е ,че се заключват трите врати без шофьорската.Лампата на имобилайзера почва да мига след заключване,но предна лява врата си е отключена.Ако е топло вече в колата мога да отворя вратите само при работещ двигател и от вътре.От вън даже и с ключа от двете страни се заключва веднага след отключване.Като изтине се отключва нормално и след 5 мин. пак започва с номерата

Като карам и се заключи я оставям така и след малко пак чувам как набива сигнал за заключване,все едно натискам копчето.Всяка една врата при отваряне задейства плафона нормално и гаснат при затваряне нормално.Плафоните на предни врати също светят нормално,зумер за забравени фарове работи,вратата на багажника ако работи двигател или е на контакт има зумер и надпис на фиса ,че е отворен багажника
Снощи разглобих предна лява врата.Първо махнах модула за управление на стъкла,но проблема остана.После разглобих всичко и свалих бравата.Повторих всички спойки и ги направих стабилни,понеже прочетох,че помага.Сглобих всичко и бавно и внимателно.Заработи перфектно и реших,че съм се оправил,но днес проблема си е пак на лице

Вече не знам къде да търся проблема и пиша за помощ във форума
За утре съм намислил да мина след работа да погледнем колата на Vag-Kom и да си купя една нова брава ,която евентуално в събота да сменя.Дано не греша но за сега мисля,че бравата е дала фира.Приемам всякаква помощ

Линкове ,съвети от хора който са се сблъсквали с подобен проблем