Запотяване на задните прозорци на голф 4
- golfarata419110
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AFN 1999
Запотяване на задните прозорци на голф 4
Здравейте, нов съм тук и се извинявам ако вече има подобна тема в форума но от скоро съм собсвтеник на голф 4 1.9 110кс. Забелязах че задните прозорци се изпотяват когато вън вали а в случая (вчера) доли не валеше а само росеше. Запотяват се до такава степен че нищо не се вижда от тях а предните две странични задното и предното не се изпотяват. Климатроника си работи добре не изпуска фреон или прооблеми с антифриз. Има флтър купе не съм го сменял от стария собственик е сменян не съм го отварял да го видя. Та възможно ли е от това да е проблема или от нещо друго за което не се сещам. Ако някой има идея ще се радвам да сподели. Лек ден колеги :)
-
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Re: Запотяване на задните прозорци на голф 4
Нищо ти няма на колата и на джамовете. Нормално е задните да се запотяват повече, проста физика. В предната част на купето, където са ти духалките, е по-топло и циркулацията на въздуха е по-добра, затова влагата кондензира на задните странични стъкла. Ако искаш да не се потят, отвори ги леко задните, докато колата се движи, и ще изчисти конденза по-бързо.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Или включваш копчето за издухване на предното стъкло, компресорът се включва и за 2 мин изсушава всичко. Не е зле да си смениш и филтъра.
- Duke_BG
- Автомобил: GOLF 4+BORA
- Двигател: AGU 180Hp + V5 4 motion
а реотаните защо не ги пусна ?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
в левия заден калник има клапа.
- Ник никишето
- Автомобил: Golf G60
- Двигател: Pg 1990
Жената кара а3ка и беше така оказа се че е ръждясала
и един прекрасен ден взех един хубав микрофибър избърсах всички прозорци и после оставих вратите за 5мин, купих и гумени стелки и честно казано не се оплакала че се потят вече

Последна промяна от Ник никишето на Пет 13 мар 2020 10:05, променено общо 1 път.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си мислиш че само на твоята кола се запотяват задните стъкла при такива условия...много се лъжеш,просто се огледай на светофарите 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ник никишето написа:Жената кара а3ка и беше така оказа се че е ръждясалаи един прекрасен ден взех един хубав микрофибър избърсах всички прозорци и после оставих вратите за 5мин купих и гумено стелки и честно казано не се оплакала че се потят вече
Ти обаче няма да се научиш да използваш препинателни знаци, малки и големи букви. След като ти свиди една точка или запетайка, чудя се как са ти се откъснали от сърцето пари за гуменО стелки?!

Чудя се, докога ще търпят такива "да не казвам какви" като тебе в този форум?
И за да не съм офф: Пиши грамотно!!! Не сме длъжни да се мъчим да осмисляме двата реда последователно написани букви.

-
- Автомобил: Сеат Толедо 2 - 1999 год
- Двигател: AKL
Обзалагам се, че ти влиза вода отнякъде в купето. Провери под всички стелки да не е мокро.
При мен беше така. После открих мокро под стелката на навигатора. Оправих си изолацията на вратата и запотяването изчезна.
При мен беше така. После открих мокро под стелката на навигатора. Оправих си изолацията на вратата и запотяването изчезна.
- Ник никишето
Извинявам се не съм бил на школо и толко си мога . Па като толко ти е неприятно да четеш мнения недей никой не длъжен ! Не си слагай на сърцето такива неща . Като ви гледам колко сте цъфнали тука в България и си трайкатате а ви мачкат последна грижа са такива бедни душици били неграмотни като мен . И понеже не ми се откъсват от сърцето пари може да направиш сметка за дарения за вечерно школо или на вашия език училище за неграмотни в форумите . Много здраве
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ник никишето написа:Като ви гледам колко сте цъфнали тука в България и си трайкатате а ви мачкат последна грижа са такива бедни душици били неграмотни като мен .
Най-обичам цъфнали и вързали "баровци от европата" да ми обясняват колко сме зле в България! Айде нЕма нужда,вие нали сте добре,не ни давайте акъл !
-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AHW 2000
Може да не от Европа,а някъде още по-по...
- Ник никишето
Как бре вия сте най добре . Чешай те си хейт самочувствието някъде другаде . Тук е форум на феновете и се пише за да си помага ме , ама някой явно са тук за друго жалка работа ама факт . От години има западане на форума и много хора не влизат повече . Сега разбирам и защо жал ми е като всичко в България го развалят шепа тиквеници .
Ако беше карал опел нямаше да обръщаш внимание на задните стъкла 

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Спам темата е в друг раздел!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”