Здравейте колеги, багажникът ми спря да се отваря. Някъде беше обсъждана тази тема, но не я намирам. Помня, че се препоръча да се видят сноповете с кабели дали няма прекъснати преди да се търси причина в механизма.
Успях да огледам и от двете страни като на пръв поглед отляво са наред, а отдясно забелязах един прекъснат, но не знам дали тук е причината. Опитах да му намеря продължението на кабела, но не се виждаше нищо и се чудя дали да режа кабелния маншон или да търся друго решение?
Голф 5 1.9TDI Проблем с багажник
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
Re: Голф 5 1.9TDI Проблем с багажник
маншона не режи! разглоби кората и намери другаия край на кабела
Гледал съм как се маха кора на багажник, но това отива в колата. Ще разгледам как да разглобя тази част и да намеря другата страна на кабела. Благодаря!
Здрасти!Свали тапицерията на тавана.Не е сложно,има клипове в youtube.На другата ми кола кабелите се бяха прекъснали и ги удължих с кабели от пералня Перла-05,защото са от стария материал и качествени!
Edit: Свързах кабелът, но няма ефект. Явно е за нещо друго, което дори не виждам да не ми е наред. Вероятно ще е машинката!
То точно този идва от тапицерията на тавана. Трябва да хвана другия край къде ми се губи. Благодаря за отговора! Дано тази седмица ми се отвори време да реша проблема.
То точно този идва от тапицерията на тавана. Трябва да хвана другия край къде ми се губи. Благодаря за отговора! Дано тази седмица ми се отвори време да реша проблема.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”