Задно дясно стъкло остана отворено

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
penev75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Задно дясно стъкло остана отворено

Мнениеот penev75 » Съб 02 юни 2007 8:59

Преди 2 седмици ми сложиха аларма, която е вързана с комфорта. Всичко работеше нормално до снощи, когато се опитах да отворя задния десен прозорец. Не може да се отвори и затвори от никъде. Заключих колата с дистанционното и след това веднага я отключих. Всички прозорци се отвориха. От тогава до сега не мога да затворя задния прозорец. Освен това има един друг проблем, който може да се окаже и вързан с този със стъклото - касетофона ми е направен да свири, когато е мушнат ключа на запалването. Обаче, когато колата не е на контакт а само е мушнат ключа, когато мръдна декоративната пластмаса около ключа и касетофона спира.

Ще съм благодарен ако ме насочите как точно да си оправя проблема сам или да ми препоръчате специалист в Стара Загора.

б-ИВАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот б-ИВАН » Съб 02 юни 2007 20:00

Здрасти градски!
Не знам къде са ти монтирали алармата.Попитай в "Пайнер" - магазин сервиз,намира се на 'Патр Евтимий" западната страна,под Столетов.Доста работа имат и предполагам са добри от други отзиви.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 02 юни 2007 20:46

Много често на Голфчетата им се прекъсват кабелите,които минават през гумения маншон от купето към вратата.И аз запоявах 2 броя кабели на шофьорската врата.Другият вариант е вече по-гаден: да се е скапало нещо по механизма: я жило,я моторче,я електроника.Преди всичко си виж кабелите и чак след това отваряй кори и т.н.
По въпроса ти за ключа - виновен според мен е металната ключалка и/или клемореда,просто с времето се износват.

Потребителски аватар
penev75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот penev75 » Пон 04 юни 2007 8:04

В "Пайнер" ми оправиха и двете неща - прозореца за 15лв. и ключалката за 5лв. За сега работят. Тъй като много бързах нямах време да разбера какво са направили.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”