Преди 2 седмици ми сложиха аларма, която е вързана с комфорта. Всичко работеше нормално до снощи, когато се опитах да отворя задния десен прозорец. Не може да се отвори и затвори от никъде. Заключих колата с дистанционното и след това веднага я отключих. Всички прозорци се отвориха. От тогава до сега не мога да затворя задния прозорец. Освен това има един друг проблем, който може да се окаже и вързан с този със стъклото - касетофона ми е направен да свири, когато е мушнат ключа на запалването. Обаче, когато колата не е на контакт а само е мушнат ключа, когато мръдна декоративната пластмаса около ключа и касетофона спира.
Ще съм благодарен ако ме насочите как точно да си оправя проблема сам или да ми препоръчате специалист в Стара Загора.

Задно дясно стъкло остана отворено
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много често на Голфчетата им се прекъсват кабелите,които минават през гумения маншон от купето към вратата.И аз запоявах 2 броя кабели на шофьорската врата.Другият вариант е вече по-гаден: да се е скапало нещо по механизма: я жило,я моторче,я електроника.Преди всичко си виж кабелите и чак след това отваряй кори и т.н.
По въпроса ти за ключа - виновен според мен е металната ключалка и/или клемореда,просто с времето се износват.
По въпроса ти за ключа - виновен според мен е металната ключалка и/или клемореда,просто с времето се износват.