Vw Bora 2.3 V5 170 AQN автомат tiptronic тресе при подаване на газ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Brabusaaaa
Автомобил:
Двигател:

Vw Bora 2.3 V5 170 AQN автомат tiptronic тресе при подаване на газ

Мнениеот Brabusaaaa » Пон 20 юли 2020 23:25

Здравейте, имам проблем от едно известно време колата вибрира само при подаване на газ. Усеща се най много на магистралата мислих си че е каре смених го, не е от това, с чисто нови гуми е колата. Предишния собственик твърди, че е рециклирана кутията в Autopegas Varna. Когато я карам градско няма проблем но натисна ли по яко газта и почва да вибрира яко на баири се усеща най много. Бургас София леки трепети.
Като влязох в София по околовръстното и карах с 80 се усещаше доста. София Бургас започна да вибрира доста на Пловдив но след това съм карал със 140 150 160 за да не се чува иначе се усеща на педала. Бургас Варна нищо на връщане от Варна колата още на изхода започна да вибрира и се усилваха значително не знам от какво може да е. Другия проблем който имам е че колата от време на време няма задна като загася двигателя и я запаля след това включа R понякога тръгва друг път не.
Също така когато я настъпя някой път по сериозно като сваля на по долна предавка автомата супер много мисли а през това време двигателя вдига обороти и автомата привключва по ниската предавка и блъска и се получава нещо като превъртане на колелата за секунда защото се чува как гумите просвирват това се случва от четвърта на трета.Бих бил много благодарен на някой ако ми помогне.

Потребителски аватар
Drakezoid
Автомобил: Passat B5_5
Двигател: 1_8Т AWT 2002

Re: Vw Bora 2.3 V5 170 AQN автомат tiptronic тресе при подаване на газ

Мнениеот Drakezoid » Вто 21 юли 2020 11:12

Колега имаш лично съобщение.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”