Здравейте, колеги! За жалост още един проблем излезе по Голфа и реших да се допитам до вас. Преди месец ми се наложи да ходя на сервиз по други причини, но ми споменаха, че лентовият кабел ми е за смяна. Бих искал да ви попитам някой сменял ли е и какви съвети може да ми даде, че да не си създавам прекалени главоболия. Не съм питал в сервиз колко би ми струвало за лентов кабел + труд, но предполагам няма да е много евтино.
Замислил съм да купя нов кабел (видях в интернет, че има на febi bilstein за около 120лв.) и да го сложа сам. Другото което ме вълнува е, как мога да сменя лостчето на чистачките с такова, което има бутони (колата е с half fis табло и в момента не мога да го управлява, показва ми някакъв разход, но дори не знам дали е моментен или среден). Идеята е, понеже мисля да сменям кабела, директно да сложа и лостче, въпросът е, че не знам дали би работило с дисплея на таблото. (прикачвам снимка на таблото).
PS: Поръчал съм VCDS кабел от колегата dani_94 и утре ще погледна какви грешки ще излязат, но ме съмнява да са ме излъгали в сервиза, че лентовия е за смяна.
Golf MK4 ALH лентов кабел
-
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: ALH 2000
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”