Моля, дайте съвет къде да сменя масло, филтри, ролки, ремъци, свещи и кабели ако е нужно! Колата е Голф 4 1,8 Т 150 коня, направо лети та не искам да попадна на някои мърлячи, те обаче са навсякъде, ПОМАГАЙТЕ. Взех я от Италия и не знам дали е сменяно, масло и т.н. Живея в Лозенец та да ми препоръчате нещо удобно! Благодаря!
P.S. Доволни ли сте от Фулда на "Самоковско шосе"? Чух лоши неща за Юнитрейд X, официалния сервиз на VW, вие какво мислите? Все пак по-добре оригинални части да не излезе евтиното скъпо в последствие! Моля, да дават акъл собственици на Голф 4!

Смеяна на консумативи Голф 4 1,8 Т
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Смеяна на консумативи Голф 4 1,8 Т
kivti написа:Моля, дайте съвет къде да сменя масло, филтри, ролки, ремъци, свещи и кабели ако е нужно! Колата е Голф 4 1,8 Т 150 коня, направо лети та не искам да попадна на някои мърлячи, те обаче са навсякъде, ПОМАГАЙТЕ. Взех я от Италия и не знам дали е сменяно, масло и т.н. Живея в Лозенец та да ми препоръчате нещо удобно! Благодаря!
P.S. Доволни ли сте от Фулда на "Самоковско шосе"? Чух лоши неща за Юнитрейд X, официалния сервиз на VW, вие какво мислите? Все пак по-добре оригинални части да не излезе евтиното скъпо в последствие! Моля, да дават акъл собственици на Голф 4!
ми пич,не знам кво да ти кажа....аз имам Голф-4 1.4 и си смених ангренажа и маслото при един майстор който познавам и при който ходя от много отдавна,имам му много голямо доверие и специално за смяна на консумативи ходя само при него.....работи сериозно и използва хубави
части.....и на предишната ми кола(голф-2), каквото ми е сменил съм оставал много доволен!!!...ако те интересува мога да те свържа с него...та това мога да ти препоръчам...
иначе:масло,ремъци и ролки ми излезе 600 лв...
- vakme
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Смеяна на консумативи Голф 4 1,8 Т
kivti написа: Чух лоши неща за Юнитрейд X, официалния сервиз на VW, вие какво мислите?
Колега, Юнитрейд от доста време не са официален сервиз на ФауВе. В момента такъв е сервиза на Порше България, който се намира на околовръстното и цариградско шосе. За там мога да ти гарантирам, че ще ти свършат тези неща качествено. Вярно, че ако отидеш при някой 'Байчо' ще ти вземе по-малко пари, но в крайна сметка за 4-ка просто не те съветвам да рискуваш с такъв.
Успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”