имам следния проблем: скоро бях на сервиз и ми казаха че съм имал разхлабено болтче отзад на скоростната кутия, което го затегнали. От тогава като карам на 5 та и отпусна педала на газта започва да свири, като подам газ спира. От сервиза ми казват, че лагерите са наред.
Кажете какъв може да е проблема.
проблем скоростна кутия, свири на 5-та
- RadoSi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
износена ти е зъбчатката за 5-а скорост тя е най-малка и е най-високо в скоростната кутия и най-барзо се износва. Получава се от неравномерно каране на 5-а скорост .. подаване и отнемане на газта. Ако си с дизел вазможноста е още по голяма заради силната двигателна спира4ка при отнемане на гаста и високия вартящ момент.
Мога да греша но ако не греша ще се налоги да си сменяш кутията като те остави савсем и проблема с намиране на такава забчатка е голям понеге другите сабчатки не се трошат за разлика от тази и на всякаде по моргите има само от 1 до 4 скорост сабчатки. Един познат на скоро си пати с подобен проблем.
Мога да греша но ако не греша ще се налоги да си сменяш кутията като те остави савсем и проблема с намиране на такава забчатка е голям понеге другите сабчатки не се трошат за разлика от тази и на всякаде по моргите има само от 1 до 4 скорост сабчатки. Един познат на скоро си пати с подобен проблем.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”