Как работи борд комп. ?
Колко гори ?
Всичко за него.
Мнение за Голф 3 1,6I 101кс.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Мнение за Голф 3 1,6I 101кс.
mavrodiev написа:Как работи борд комп. ?
Колко гори ?
Всичко за него.
Най-общо казано четейки постингите на колегите и наблюдавайки съседа по паркинг .....имам цялостно негативно мнение за тази кола....ама лично мнение - неангажиращо ....може и да не е правилно!
- bobo_drive
- Автомобил:
- Двигател:
Аз преди седмица, две си взех такъв и съм много доволен. То аз до сега съм карал само на "тати жигулата" ама мисля, че наистина е добра колицата. Единствените недостатъци са, че много гори(за моите представи) и че като си вземеш кола на старо има 1млн. дребни нещица за смяна/поправка(ама това май е общ проблем за всички коли
), които не си предвидил.

- Kartala
- Автомобил:
- Двигател:
bobo_drive написа:Аз преди седмица, две си взех такъв и съм много доволен. То аз до сега съм карал само на "тати жигулата" ама мисля, че наистина е добра колицата. Единствените недостатъци са, че много гори(за моите представи) и че като си вземеш кола на старо има 1млн. дребни нещица за смяна/поправка(ама това май е общ проблем за всички коли), които не си предвидил.
колега като минат няколко месеца тогава приказвай че си доволен защото 2 седмици са мн малко време за да прецениш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”