Голфи се проби и се пълни с вода ...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
spectrum
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Голфи се проби и се пълни с вода ...

Мнениеот spectrum » Пон 04 юни 2007 16:15

Историята е следната вчера след като направих едно екстремно слизане от един бордюр ударих колата отдолу преглътнах го трудно, но си казах не е за първи път няма и да е за последен и продължих смело да карам в големия дъжд и да минавам през някви мини езера образувалисе в следствеие на дъжда имаше доста закъсали коли които безпомощно седяха посредата на новосъздалитесе езера, но аз смело порих валните с моита VW амфибия докато в един момент приятелката ми в ужас неизвика ПОТЪВАМЕ обръщам се аз и гледам зад шофиорското място се образувала една стабилна локва досуш като заобикаящатаме среда казах и че такава екстра и маимаха няма -мини джакузи и да не се плаши ...
Данеговоря, че почнаха да ми играят оборотите и да ми гасне колата, но това след като поседя 1 час и поизсъхна се оправи ...

Предполагам че съм откъртил някоя от тапите те мисля че са по 2 на място ако някои има идея как най-лесно и безболезнено да се справя с проблема да помага аз мисля да мажа със силикон до пълното отстраняване на "екстрата" и евентуално смяна на тая тапа няма начин да е от някъде другаде проблема и да влиза толкова много вода ...

за колата от подписа става въпрос

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пон 04 юни 2007 21:26

Заливаш купето отдолу с полиуретан за изолация ..слагаш едно витло отзад,свързваш го с вал и...заповядай във Варна на море да возиш туристите за атракция....щом смело караш из дълбока вода.......мене ме е страх от локвите!!!

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пон 04 юни 2007 22:00

Сигурно е тапа някоя,ма иди на канал да погледнеш за какво става дума :wink:

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

езеро

Мнениеот lozan67 » Вто 05 юни 2007 4:46

Може и да не от тапите. И моята та се напълни отзад само и се оказа, че скъсан найлона на вратата. И от там по уплатнението в купето. Ако си с 4 врати провери кората на вратата дали не е мокра долу ниско. Но ти така и така ще дигаш мокета за да изсушиш ватата, може и да е от некоя тапа. Успех!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”