под капака има 1 джаджа
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
под капака има 1 джаджа
под капака има 1 джаджа точно при пластмасите дето под тях е моторчето за чистачките.Та то е по скоро прекъсвач едно стърчащо дето като е отворен капака не е на контакт а като е затворен е на контакт и ми е интереснои за какво е тая джаджа
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:CCCP_FAN написа:и аз мисля че е за алармата но и да го натискам и да не го натиска ефект няма и мисля да му резна жицата?
Хахахахахахахахаха
А я пробвай да го натиснеш и да пуснеш алармата.
След като алармата е активирана го пусни и ще видиш дали има ефект или не
Е това ти е играта!
Простото обяснение на това което Васето е написал :
Това е механичен датчик - когато алармата е активирана е нормално капака да ти е затворен. След като го отвориш на неспряна аларма датчика отчита и алармата се пуска.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
CCCP_FAN написа:пробвано е и така натискам датчика пускам алармата,пускам датчика и нищо натискам го няколко пъти на пусната аларма и нищо и мисля да го махам?
извинявай за намесата ама за да е там сигурно има някаква причина....
Аз не бих го махнал докато не получа задоволително обяснение за какво служи или е служил този уред.....то като забулена жена в леглото ......нито да я изриташ(ами ако е хубаваа....!!!) нито да и посегнеш(леле ако излезе грозница с мустаци ....).....
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
L&R написа:1 Жокер да не си внук на Фройд...майтап всичкото обяснение се върти около2 Това най-вероятно е ключ на фабричната аларма, който не е включен в момента никъде намери го , опроводи го и си ти, да го срежеш е най-лесно и безмислено!
с извинение за отколнението ,но съм длъжен да обясня от уважение към всички от форума....от опита с моите пациенти съм забелязъл,че закачките по "тънката част" могат да развеселят и разведрят и най-отчаяните болни.....то ми е и нещо като тест за прогнозата .....ако един човек тези неща спрат поне мъничко да го вълнуват.....ЛОША РАБОТА !
Та затуй ги правя тези сравнения .......да се разведрим малко в това и без друго напрегнато,тревожно и пълно с неприятности ежедневие....на мен специално форумът много ми помага и за това......
още веднъж SORRY за отклонението....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”