Колеги,
На едно приятелче му се скапа скоростната кутия на двигател EZ. Кутията е с индекс 4Т
Питането ми е: Ще стане ли на това двигателче кутия от PB?
И ако става какъв ще бъде ефекта - ще се спъне ли много или не?
Благодаря!
Скоростна кутия
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Проблемът понякога не е само в предавателното число.....имат разлика макар и много малка в чашките на които се монтират вътрешните карета на полуоските.....трябва да се сменя и кутия и полуоски комплект.....бях объркал и бях взел скоростна кутия на
1.6 ЕZ и чак като я закачихме на моя 1.8 ДВГ и дойде време за полуоските разбрахме номера.
1.6 ЕZ и чак като я закачихме на моя 1.8 ДВГ и дойде време за полуоските разбрахме номера.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
колега, аз мисля че тези чашки се разменят без проблемjoker написа:Проблемът понякога не е само в предавателното число.....имат разлика макар и много малка в чашките на които се монтират вътрешните карета на полуоските.....трябва да се сменя и кутия и полуоски комплект.....бях объркал и бях взел скоростна кутия на

Здравейте,имам проблем с 1-ва скорост.Когато колата е напьлно спряла за да я жклучиш трябва или да натиснеш малко повече или да трьгнеш да я вкарваш и да вьрнвш малко лоста и евентуално още ведньж сьщото и чак тогава влиза.Или като пуснеш спирачката за да трьгне лекичко и като дьржиш лоста точно на входа на каналчето-тя се намества като понатиснеш малко! Все едно се намества на определени зьбчета.Казаха ми че трябва да сменя някаква част на щангата на скоростите,която излиза от копето и влиза в двигателя-ходиь до Юнитрейд и ми показаха нещо като тампон с една оранжева трабичка вьтре,но маистора при който ходя ми каза да си я сменя там защото те си имали всякаква техника и т.н.
Та кажете ми дали от това ми е проблема и дали наистина трябва да я сменям в Юнитрейд??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Та кажете ми дали от това ми е проблема и дали наистина трябва да я сменям в Юнитрейд??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”