Здравейте,
Проблемите са следните:
Преди 2 месеца педала ми се втвърди и след като смених сервото се оправи, но проблема с оборотите на студен старт и след 2000 оборота втвърдяване на педала за секунди-не се оправи, т.е помислих, че цялата работа идва от сервото, но само спирачките си дойдоха
На студен двигател всяка сутрин след като запаля играят оборотите нагоре-надолу за 10-15 секунди и после отихва и колата се нормализира.
Грешки няма .Дросел не е, защото го смених с нов и пак е същото като проблеми.На живи данни мапа дава стойности 300-310,(сравнявах го с друг голф същия дава 290) а и пръсках със спрей навсякъде и мотора не помръдна, така че според мен не смуче въздух.Проблемът е типичен за вакуум помпа, но след като го огледах установих, че няма такава.
Имам някакво съмнение в сервото, което сложих, защото като се наведа при педалите чувам едно съскане , но ако кажем, че сервото е дефектно и изпуска защо не ми се втвърдява педала на спирачката, а е нормален (изключение след 2000 оборота)?
Благодаря предварително за помощта
Golf 6 1.4 TSI CAXA студент старт играят оборотите и твърд педал на спирачката след 2000оборота
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”