проблем с drl от L&R.
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с drl от L&R.
Преди около два месеца монтирахме дрл закупен от колегата L&R.Монтира ми го мой приятел който вече ги слага дето се вика с вързани очи тъй като и той ползва услугите на L&R.Но след около няколко дни се появи следния проблем.При запалване на колата се чува едно доста неприятно и силно бучене от към копчето за включване на фаровете.Когато си включа фаровете за около минута и после ги изключа за да си действа дрл-а това бучене спира и не се появява повече.Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен проблем ще му бъда благодарен да помогне и изкаже мнението си.Струва ми се че това го прави само когато колата е студена.Поздрави за сега
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: проблем с drl от L&R.
Или модула е дефектен.
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
Re: проблем с drl от L&R.
Май не е от модула понеже и на мен ми се появи този дразнещ проблем преди няколко месеца и още не съм го отстранил. Аз нямам дрл.
При мен се получава със запалването на колата и го прави докато не пусна габарити или фарове. И после го прави като изгася колата, спирам фаровете а това продължава да пищи/бучи докато не отворя и шофьорската врата. Все едно ти напомня да си пуснеш фаровете и после да ги спреш
Имам лед крушки, зумер за забравени светлини и релета на фаровете. Никаква друга модификация по фаровете. Но всички тези неща са монтирани преди години а проблема е отскоро.
При мен се получава със запалването на колата и го прави докато не пусна габарити или фарове. И после го прави като изгася колата, спирам фаровете а това продължава да пищи/бучи докато не отворя и шофьорската врата. Все едно ти напомня да си пуснеш фаровете и после да ги спреш

Имам лед крушки, зумер за забравени светлини и релета на фаровете. Никаква друга модификация по фаровете. Но всички тези неща са монтирани преди години а проблема е отскоро.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”