Здравейте, от известно време се боря със следния проблем като съм ходил по сервизи, гумаджии и тн. и към момента той остава нерешен.. Колата е 2010 Голф 6 хечбек, в движение се усеща абсолютно всяка неравност и има залюляване и съответно подскачане на купето (или е поне такова чувството докато я караш), което идва сякаш от заден мост. Към момента са сменени предни и задни амортисьори с чисто нови, сменени са всички носачи отзад с чисто нови както и чисто нови реглажни болтове, правен е реглаж два пъти (приложил съм снимка от последния) колата е със зимни гуми Sailun dot24, като са балансирани 2 пъти при различни гумаджии, но след всички тези интервенции резултат никакъв. Отворен съм към предложения какво да се погледне както и насоки за добър сервиз за ходова част в София.
Снимка на листа от последния реглаж: https://imgur.com/a/MkTlrgB
Проблем с ходовата част Голф 6 хечбек
- papa franku
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с ходовата част Голф 6 хечбек
Миналата година се борих с това нещо, при мен се залюляваше много силно при по-висока скорост. Оказа се тампон някъде по задния мост, но не знам кой точно + счупена пружина в основата където стои в носача и не се вижда.
Пред това и аз реглажи, проверка със щанга, но докато не се свали всичко не се разбра че имам скъсан тампон
Пред това и аз реглажи, проверка със щанга, но докато не се свали всичко не се разбра че имам скъсан тампон
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”