Нормално ли е това?Дали не ми одраха кожата?
- gepy_m
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: BXE 2007 1 9 TDI
Нормално ли е това?Дали не ми одраха кожата?
Здравеите колеги,искам да ви попитам нещо.Значи имам Голф 3 ГТИ мотора е 2Е.Днеска го взех от сервиза и платих 175 лв. за смяна на бобината на стартера,четките,четкодаржача и клемореда + труда и ми взеха 175 лв.Нормално ли е това?На мене ми се струва малко множко...
Последна промяна от gepy_m на Пон 11 юни 2007 18:30, променено общо 1 път.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Вклювател за стартер е 15 лв. Труд по демонтаж и монтаж на стартера 15-20 лв., четки 2-5 лв к-та .Разглобяване на стартер, смяна на четки, почистване на колектор , смазване на втулки , сглобяване - 20-30 лв.
Някъде има и намаление при комплексно обслужване и ремонта на стартера.
Това са цените , за 90-100лв може да се вземи рециклиран фабрично напълно стартер .- "Франсизкуп" - софийска фирма е и им а магазин във Варна. Има голямо разнообразие от четки, диодни блокове, реле регулатори,ротори и т.н.
Някъде има и намаление при комплексно обслужване и ремонта на стартера.
Това са цените , за 90-100лв може да се вземи рециклиран фабрично напълно стартер .- "Франсизкуп" - софийска фирма е и им а магазин във Варна. Има голямо разнообразие от четки, диодни блокове, реле регулатори,ротори и т.н.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Абе,че са те одрали одрали са те..ама защо питаш само да си късеш нервите.....то се пита преди това...не след това...Да не вземат да ти върнат част от парите.
Щото за бит и е.ан цяр няма..
има раздел за недобросъвестни сервизи....пиши ги там та да им отбием от клиентелата....то това е по-добро отмъщение.....
аз така си отмъщавам.... с моя занаят ввсеки ден се срещам с поне 50 нови лица...на всеки един като кажа антирекламата,а направи си сметка за ефекта ....и работи този метод да знаеш и то безотказно!!!!!
Щото за бит и е.ан цяр няма..
има раздел за недобросъвестни сервизи....пиши ги там та да им отбием от клиентелата....то това е по-добро отмъщение.....
аз така си отмъщавам.... с моя занаят ввсеки ден се срещам с поне 50 нови лица...на всеки един като кажа антирекламата,а направи си сметка за ефекта ....и работи този метод да знаеш и то безотказно!!!!!
Re: Нормално ли е това?Дали не ми одраха кожата?
gepy_m написа:Здравеите колеги,искам да ви попитам нещо.Значи имам Голф 3 ГТИ мотора е 2Е.Днеска го взех от сервиза и платих 175 лв. за смяна на бобината на стартера,четките,четкодаржача и клемореда + труда и ми взеха 175 лв.Нормално ли е това?На мене ми се струва малко множко...
Градски,кажи ми кой е този сервиз за да не стъпвам там

- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX

П.П Ако някой се интересува нешо за новия сервиз да ме пита надявам се че ще му отговоря

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Брато, не си мисли, че са ти взели много пари - мненията тука са субективни! Прост пример - тройник на моята Ибиза струва 110 лв с ДДС. Я питай тука колегите дали съм дал много, а? Всички казваха "Я, набутал си се!". Да, ама тройника на моята Ибиза е 3 пъти по-голям от 90 % на другите VAG коли и за тва е дебелец! Проверявах няколко пъти тая работа! Тъй че си свиркай!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”