Golf 4 1.6 AUS Проблем с климатроник
Golf 4 1.6 AUS Проблем с климатроник
Здравейте, имам проблем с климатика. Проблемът се появи след каране около 100ина км, климатика си беше ок. След около час паля и пускам климатика обаче компресора ту включва ту изключва през минута две. Грешки няма, дисплея не мига. Първоначално видях, че голямата перка при включване на климатика не сработваше. Смених я и сега при включване на климатика се включват и двете перки, обаче забелязвам, че перките работят около минута две и изключват докато компресора е все още включен, обаче тънката тръба започва да става гореща и след по-малко от минута изключва компресора. Дебелата тръба става студена при включване на климатика, а малката става топла и осезаемо се затопля след спиране на перките. До колкото разбирам проблема не е в сензора за налягане на тънката тръба тъй като перките спират преди да се изключи самият компресор. Насочил съм се към модула за перките, който е под акумулатора. Има ли друго което да контролира перките тъй като ми се струва, че компресора изключва точно, защото перките спират. Ще се радвам някой да сподели опит, благодаря.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”