Пичове - откакто купих колата се проявява един проблем. На ниски обороти ми дава колебания в оборотите. Не непрекъснато, нормализира ги след едно две изфорсирвания сама. Работата е, че няма връзка нито с това дали карам, спрял съм на място, топла е, студена е - когато си реши го прави.
Също понякога както седи на празни тръгва да глъхне и се мъчи да загасне, някой път успява, а след това пали без проблем.
Случва се и в движение, като изключа от предавка при спиране на светофар докато спирам още се форсира и като съм напълно спрял ги нормализира.
Кви ли не съвети ми дават тука познати и майстори, дайте да видим какво мислите вие?

Нек'ва проблемация при голф 2 Гти 8-валвета - РЕШЕНО! :)
- vakme
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нек'ва проблемация при голф 2 Гти 8-валвета - РЕШЕНО! :)
Последна промяна от vakme на Съб 09 юни 2007 0:27, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- vakme
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да бе, ама всеки казва, че с чистене минавали 2-3 месеца и пак същата работа. При мен се оказа вчера при инспекцията, която направихме с един приятел, че всички букси по управлението на пц-то са буквално ЗЕЛЕНЯСАЛИ от окисление. Довечера ще ги мина с контактен спрей и ако се оправят нещата ще съветвам всички колеги като имат някакви проблеми в работата на двигателя (тресене и т.н.) първо да инспектират тези букси!
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Има възможност да е от гуменото оплътнение между капака на главата и филтъра за маслени изпарения. Прокъсва се и от там прави мизерията - 2лева се намира по магазините
Иначе имам работещо такова моторче - може да се пробва на място и ако някой му трябва - 60лв.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=48783
Иначе имам работещо такова моторче - може да се пробва на място и ако някой му трябва - 60лв.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=48783
- vakme
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги - реших проблема - надявам се да не е само временно
Днес разкачих всичко що е букса в двигателния отсек и старателно го минах с препарат G-20 (продават се в магазините Конрад из София, на колосалната цена 4.67 лв.). Голям процент от буксите бяха се окислили и не правеха добър контакт (или поне не толкова колкото ми се иска). Почистих и моторчето за празни обороти с това вълшебно спрейче, наливах и бензин вътре - що гняс излезе бедна ви е фантазията. Е, проблема е решен - вече си нормализира оборотите като нормална кола, няма притрисане, опити за гаснене или форсиране сама.
Горещо препоръчвам тази манипулация на всички със сродни на моите проблеми.
Успех и споделете тук дали и на вас е помогнало!

Днес разкачих всичко що е букса в двигателния отсек и старателно го минах с препарат G-20 (продават се в магазините Конрад из София, на колосалната цена 4.67 лв.). Голям процент от буксите бяха се окислили и не правеха добър контакт (или поне не толкова колкото ми се иска). Почистих и моторчето за празни обороти с това вълшебно спрейче, наливах и бензин вътре - що гняс излезе бедна ви е фантазията. Е, проблема е решен - вече си нормализира оборотите като нормална кола, няма притрисане, опити за гаснене или форсиране сама.
Горещо препоръчвам тази манипулация на всички със сродни на моите проблеми.
Успех и споделете тук дали и на вас е помогнало!

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”