венто проблем съединител ли или жило?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
otnev
Автомобил:
Двигател:

венто проблем съединител ли или жило?

Мнениеот otnev » Нед 17 юни 2007 20:16

Добар вечер! Нов сам във форума,за това се извиниавам ака съм допуснал грежки.Колата е Vento с двигател ABS проблема е при отпускане на съединитела има придърпване някъде след фазата на полу съединител,не винаги.При потегляне с повече обороти не го усещам.Зимата не сам го усещал.Имам съмнениа за демпферни пружини,а възможно ли е от жилото[автоматично].Има моменти когато всичко си е ок.Тампоните на двг и ск. кутиа са здрави.Благодаря предварително. :D

Потребителски аватар
FIRE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FIRE » Нед 17 юни 2007 20:49

при мен беше така и се оказа че диска е износен и пружините опират във една пластина на притискателния диск и освен, че придърпваше започна да стърже то принципно като се поизноси почва да стърже малко вероятно е да пробоксува

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Нед 17 юни 2007 20:56

от диска е ...когато загрее го прави или нее оригинален и има проблем с феродото или просто е за смяна ...караи така ако не те дразни нее болка голяма

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Нед 17 юни 2007 22:05

kamus11 написа:от диска е ...когато загрее го прави или нее оригинален и има проблем с феродото или просто е за смяна ...караи така ако не те дразни нее болка голяма

точно!!!!жилото ти е автоматично и може само да хрущи като се счупи тресчотката за самонатягане.......

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”