Здравейте колеги,имам следният проблем:
когато влезна с колата в по-дълбок гьол и след като излезна от него ABS-а не се включва и спирането става много трудно и след малко каране се оправя.Да отбележа,че лампата не светва!Това ми се случи за пръв път,когато бях в Пловдив преди около седмица,когато беше последното наводнение там.Като се случи това си викам "Бе то може да е откачил нещо като съм минал през дълбоката локва" и не му обърнах внимание.Обаче вчера се случи пак същото нещо, като влезнах в една дълбока локва пред Бизнес парка и като влезнах в него и се оправи.Дайте някакви идеи, от какво може да се получава тая аномалия,че ще се пребия некой ден като куче заради това?

ABS-а откача
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
komisar написа:Като се намокрят диска и накладките колата спира по трудно. След 2-3 натискания на педала спирачките се подсушават и всичко е наред! Така, че мисля че нямаш проблеми с ABS-а. Просто след минаване през дълбоки локви с леко натискане на педала се "подсушавай"...
Ами аз до сега не съм карал кола с ABS,предишния ми пасат 86 набор нямаше такива проблеми(нямаше и ABS),независимо дали минавам през дълбоки локви.Та за това ми е интересно защо се получава така и решх да попитам
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”