Здравейте
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте
Исках да попитам нещо.Преди малко смених въздушен филтър и забелязах че по капака горната част на кутията има някакъв налеп който е черен и мирише на бензин.дали е нормално колата е голф 2 ГТи
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Здравейте
uran_gutan написа:Исках да попитам нещо.Преди малко смених въздушен филтър и забелязах че по капака горната част на кутията има някакъв налеп който е черен и мирише на бензин.дали е нормално колата е голф 2 ГТи
абе колега каква е тази тема.....здравейте????ама хайде добре дошъл при нас и със здраве да си караш колицата и без проблеми..мирише ми на повишено налягане на картерните газове и връщането им чак до филтъра....а това определно не е добрееее.....на първо време може да провериш компресията(сегменти???).....и виж да не са ти заминали вложките на клапаните и да духа по-силно от нормалното от капака на клапаните .....възможно е от тях да се духа и да хвърля чак до филтъра.....абе трудно е ама защо не....колеги аз само теоретизирам,ако бъркам някъде поправете ме да не въвеждам в заблуждение колегата
- slavcata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Здравейте
joker написа:uran_gutan написа:Исках да попитам нещо.Преди малко смених въздушен филтър и забелязах че по капака горната част на кутията има някакъв налеп който е черен и мирише на бензин.дали е нормално колата е голф 2 ГТи
абе колега каква е тази тема.....здравейте????ама хайде добре дошъл при нас и със здраве да си караш колицата и без проблеми..мирише ми на повишено налягане на картерните газове и връщането им чак до филтъра....а това определно не е добрееее.....на първо време може да провериш компресията(сегменти???).....и виж да не са ти заминали вложките на клапаните и да духа по-силно от нормалното от капака на клапаните .....възможно е от тях да се духа и да хвърля чак до филтъра.....абе трудно е ама защо не....колеги аз само теоретизирам,ако бъркам някъде поправете ме да не въвеждам в заблуждение колегата
Не бъркаш ,не бъркаш

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: