Днес ми направи впечатление, че ключа на парното завъртян на 3-та или 4-та степен загрява.
Предполагам, че загряването се получава защото през ключа минава ток. И все пак при Вас така ли е?
Колата е Венто.

Ключа на парното загрява. И при Вас ли е така?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Тези ключове са малко смаби затова загряват, мако е кофти но това е заводски проблем, доста се борих навремето с такива, добре е да се погледн докато не етанало късно. Отваря се ключа и се оправят пластините му, след това е добре да се погледне и мотора на парното дали се върти нормално ако трябва да се смажат втулките, общо взето е това.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Ключа на парното загрява. И при Вас ли е така?
DAXC написа:Днес ми направи впечатление, че ключа на парното завъртян на 3-та или 4-та степен загрява.
Предполагам, че загряването се получава защото през ключа минава ток. И все пак при Вас така ли е?
Колата е Венто.
при мен загряваше когато беше запушен филтъра на купето вероятно от свърхнатоварването на вентилатора.......изпрах филтъра на купето като на наакана баба гащите(не ми се даваха 15 лв за нов).....филтъра светна като моминско лице и сега хем духа(ей.... вентилатора ,не момата!!!...моля ,моля да няма пак обвинения!)като торнадо и хем ключът не загрява.....това беше при мен при теб не знам
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”