Имам едно запитване за хората от варна. Днеска ходих да гледам едно голф4е г-60. Синьо с 6уменска регистрация , може да го знаете. Пи4а дет ми го продава се казва митко и живее в района на Фитнес зала Спартак. Моля ако някои го знае и може да ми даде по детаилна информация за коли4ката да се включи.
Ето линк-а на обявата в Мобиле
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
Не успях да я покарам защото като тръгна да я вади и съединителя умря. Просто като го натисне6 и потъва. Каза 4е помпи4ката била заминала и 6те я смени.

Въпрос За Голф2 Г-60
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
по мое мнение си вкарваш гол с тия смотани Г60 компресори по добре намери един ABF 150 кс отколкото Г60 160кс,ако се преебе компресора ще плачеш,а той иска смяна на консумативи на 50 000км.Ремъци,уплътнения а тука в БГ един маншон за каре я искара 1-2 години.Скъса ли се ремък на компресора го хвърляш.Нов е майка си и баща си 3голфа ша си купиш.VW ги изтеглиха заради скъпата потдръжка.
- SNapeR
- Автомобил:
- Двигател:
Неска го гледах , карах .... компресора е 6 ... направо не е за виарване. Си4ко ми хареса , само дет дърпа колата на една страна. Мом4ето каза 4е е за реглаж и 6те и го направи до понеделник. Другото дет не ми хареса е 4е кат дам газ на завои или на бабуна и забива предница за малко. Сипах уж 10 лв . Мом4ето каза 4е е 6тот са плискал Бенза и имало неква 6аиба дет е слагана отделно да не сму4и боклуци от дъното. Имаме уговорка за понеделник да и сипе 20 лв и да се убедя 4е от тва придърпва. И 6тял да и направи реглаж на предницата за да не дърпа.
Харесах си я ... понеделник снимки
Харесах си я ... понеделник снимки

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Ти не усещаш ли, че нещо май те клатят.Как ще сипеш за 10 кинта и колата няма да върви. Препоръчвам ти също когато се прави реглажа на предницата ти да го видиш с очите си, защото колата може и да дърпа след здрав удар и некадърен ремонт. Плюс това един реглаж е бърза и не скъпа процедура, този като продава кола, защо вече не го е направил? Знам, че кеф цена няма, но не се хвърляй слапо с рогата напред.
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Колега не че ти се меся избора си е твой но според мен ще ти е по добре с тая кола http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
тая G60 много скъпо може да ти излезе за напред
Просто съвет.
тая G60 много скъпо може да ти излезе за напред

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
SNapeR написа:Зна4и , парите не са ми проблем. Искам да си я потдържам и да си я карам. Знам 4е на 10 000 км се сменят лагери .... и така нататъка.И все пак , колко пари е комплекта , 4е да знам на 4-ти като ходя в софия да не се изненадам?
абе огледай колата като хората.. виж какви са и проблемите.. за да не удариш голяма греда.. закарай я на доверен сервиз първо.. ако е тука в софия... отиди при Ицо от Хийд-а ... не е като да не разбират

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”