Въпрос за съединител
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за съединител
Здравейте,
предстои ми смяна на комплект съединител. Въпроса ми е свързан с избора на части. Значи от Авто плюс- 230-250 за люк или закс. Обаче днес звъннах на Порше и от там ми казват 320 за комплект при положение, че върна старите /оригинални части/. Хората си признават, че това е рециклиран съединител комплект , но все пак е направен от завода на VW. Моля ако някой има впечатления или идеи относно избора на части да пише.
предстои ми смяна на комплект съединител. Въпроса ми е свързан с избора на части. Значи от Авто плюс- 230-250 за люк или закс. Обаче днес звъннах на Порше и от там ми казват 320 за комплект при положение, че върна старите /оригинални части/. Хората си признават, че това е рециклиран съединител комплект , но все пак е направен от завода на VW. Моля ако някой има впечатления или идеи относно избора на части да пише.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
а ти откъде знаеш че е правен във заводите на Фолксваген....
И на съединителя и притискателя не се износват само триещите части!
я не се вързвай на такива номера.....може и да е истина ама трудно може да се докаже,а тогава риска да те излъжат е голям....купи си нови или ако не...поне вземи запазени втора ръка на 1/3 цена или сам си рециклирай феродовия диск,ако нямаш челно биене на притискателя.....
И на съединителя и притискателя не се износват само триещите части!
я не се вързвай на такива номера.....може и да е истина ама трудно може да се докаже,а тогава риска да те излъжат е голям....купи си нови или ако не...поне вземи запазени втора ръка на 1/3 цена или сам си рециклирай феродовия диск,ако нямаш челно биене на притискателя.....
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Тез цени за какъв двигател са бре??
Това да не е совалка?
Нещо много ви работят със цената.
само за сведение сменях съединител и то от по-скъпите / с по-голям диаметър - 215 мм на 155 ца. Комплекта "Делфи" - 2та диска и лагер беше 250 лв. За по-старата модификация цената беше 190 лв/ разлика 5-6 мм/. Цените са за чисто нви , а не рецилкирани .

Нещо много ви работят със цената.
само за сведение сменях съединител и то от по-скъпите / с по-голям диаметър - 215 мм на 155 ца. Комплекта "Делфи" - 2та диска и лагер беше 250 лв. За по-старата модификация цената беше 190 лв/ разлика 5-6 мм/. Цените са за чисто нви , а не рецилкирани .
- chakarov_force
- Автомобил:
- Двигател:
- chakarov_force
- Автомобил:
- Двигател:
- chakarov_force
- Автомобил:
- Двигател:
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Въпрос за съединител
zwjar_na_putq написа:Здравейте,
На мен също ми предстои смяна на съединител, поразрових се малко и цената на нов притискател-диск и лагер е 160-170лв.без труда.
Казват че са добри, марка немога да ти кажа, ще поразпитам и ще ти пусна едно Л.С.
До колкото знам се сменява всичко(притискател-диск и лагер)-така мисля и да направя

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”