хидраврлика АЕЕ проблем

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
pinokio
Автомобил:
Двигател:

хидраврлика АЕЕ проблем

Мнениеот pinokio » Пон 09 юли 2007 7:22

здравейте ,
днес сутринта ми се появи много сериозен проблем при въртене на волана усещам стържене и чувам странни звуци, последният път когато паркирах колата всичко беше ок.а днес сутринта не , за капак на всичко отдолу чучуркаше и масло , преди една седмица проверявах маслото на хидпавликата и беше на макс. смених всички амортисори преди месец и половина, не знам дали амортисиорите имат връзка с хидравликата и въобще може ли да ми дадете някакъв съвет , колко би ми струвал ремонта .....

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 09 юли 2007 9:16

Не, амортисьорите нямат никаква връзка с хидравликата. ( Изключвам майстор-кретен, който да е изпраскал нещо по невнимание! )
От къде тече? От рейката или от маркучите?
Не я карай без хидравлична течност, защото може да задере помпата. В краен случай, ако нямаш избор, смени ремъка, така, че тя да не участва в играта.
Ама като знам, че на мен тази помпа ми е опъвателната.... Поогледай.

pinokio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pinokio » Пон 09 юли 2007 10:32

не знам все още от къде тече , сутринта като подкарах колата за работа ми се случи това и я оставих , нямах много време да я оглеждам , направих два завоя и се отказах да я карам днес , защото беше много неприятно усещането, не мога да си обясня само кога и как е започнало всичко това ...... как да я закарам на майстор , трябва пътна помощ да викам? колко ли ще струва ремонта, но интересното е , че точно преди седмица хидравличното масло беше на макс ????

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”