Един въпрос за гърне
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Един въпрос за гърне
Понеже изкам да махна средното гърне и да гозаменя с тръба,защото нещо много тих ми е голфа
искам да попитам дали много ще се промени звука(усили)След махането му ще имам само един резонатор и крайното оригинално гърне.Карал съм го и със резонатор средно и крайно,но спортно и звука беше непоносим и ми болише глава.Питам,защото съм чувал,че средното гърне не заглушава много,а крайното изпълнява тази задача повече,а аз искам малко, но малко по ръмжащо голфче 
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:48, променено общо 1 път.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Един въпрос за гърне
bomber написа:Понеже изкам да махна средното гърне и да гозаменя с тръба,защото нещо много тих ми е голфаискам да попитам дали много ще се промени звука(усили)След махането му ще имам само един резонатор и крайното оригинално гърне.Карал съм го и със резонатор средно и крайно,но спортно и звука беше непоносим и ми болише глава.Питам,защото съм чувал,че средното гърне не заглушава много,а крайното изпълнява тази задача повече,а аз искам малко, но малко по ръмжащо голфче
Зависи как харесваш да ти гърми
Аз съм така в момента и в главата ми е лудница
, през месец ходя на заварчик, за да ви завари скъсана тръба, защото изгаря от газовете Всичките шумове и топлинни натоварвания се поемат от предно и средно гърне
Реших да си смена тръбата с с нормално гърне, както си му е реда 1-2-3
Ще ти дам един съвет:
Ако си решил да слагаш само тръба до крайното гърне, то нека тръбата е от неръждаема стомана със съответния диаметър, който ти искаш
Неръждаемата стомана издържа до 850градуса
Цената е малко висока, но пък за сметка на това получаваш вечно гърне, което никога не гние, СТИГА ДА СЕ НАМЕРИ ЧОВЕК, КОЙТО ДА ТИ ГО НАПРАВИ
Успех
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
bomber написа:NovobranecGT написа:Слагайте резонатори иначе в по-малките градова извън София полицаите ще ви се радват много
E без средно толкова ли ще шуми![]()
Аз по принцип го написах, иначе в твоя случай не би трябвало да е непоносимо.Скоро ходихме до София само на резонатори и не ни беше непоносимо, нямаше проблеми(все пак резонаторите са 4).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”