писна ми от този Голф -по зле е от френска кола

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
pinokio
Автомобил:
Двигател:

писна ми от този Голф -по зле е от френска кола

Мнениеот pinokio » Вто 10 юли 2007 8:12

ПИСНА МИ ОТ ГОЛФА САМО ПРОБЛЕМИ - ТЕЧОВЕ , СМЯНА НА КАКВО ЛИ НЕ - СЕГА ЗА КАПАК МИ СЕ ПРЕЕБА И ХИДРАВЛИКАТА , ИЗТЕЧЕ МАСЛОТО , ЧУХ ЧЕ ИМА НЯКАКЪВ РЕМЪК ЗА ХИДРАВЛИКАТА , ТОЙ РАЗЛИЧЕН ЛИ Е ОТ АНГРЕНАЖНИЯ И КОГА И КАК СЕ СМЕНЯ , КОГАТО СИ КУПУВАХ ГОЛФА ЕДИН ПРИЯТЕЛ МИ КАЗА , ЧЕ АКО ИСКАМ ДА СТАНА МАЙСТОР ТЕХНИЧАР ТРЯБВА ДА СИ ВЗЕМА ФРЕНСКА КОЛА , СЕГА И С ТОЗИ ГОЛФ СЪМ ПОЛОВИН МАЙСТОР , ОСТАВА САМО ДА СМЕНЯ ХИДРАВЛИКАТА И ВЗИМАМ ДИПЛОМА, НО СЕ ОПАСЯВАМ , ЧЕ В ДНЕШНИТЕ ВРЕМЕНА НЯМА МАЙСТОРИ , ТО И ИМА МНОГО АМА НЕ ЗНАЯТ НИЩО И ПРОБЛЕМИТЕ ИДВАТ ОТ ТЯХ , КЪДЕ ЛИ НЕ ХОДИХ С ГОЛФА , ПРИ КОГО ЛИ НЕ ХОДИХ И ПИТАХ ИМА ЛИ ПРОБЛЕМ , НЕКА ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТСТРАНИМ НЕЩО , АКО ИМА , КАЗВАТ МИ КАРАЙ ОК Е ВСИЧКО , ПРЕДИ ДА КУПЯ КОЛАТА СЪЩО Я ВОДИХ НА ДИАГНОСТИКА , ИДВА МИ ДА ИДА ПРИ ЧОВЕКА КОЙТО МИ ПРОДАДЕ КОЛАТА И ДА СИ ИСКАМ ПОЛОВИНАТА ПАРИ ...МНОГО ГОРЧИВИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ИМАМ ОТ ТОЗИ ГОЛФ , МОЖЕ БИ ТРЯБВАШЕ ДА ВЗЕМА 2-КА .....................

Потребителски аватар
Filcho
Автомобил: Passat 2003 LPG-BRC
Двигател: 2.0i ALT

Мнениеот Filcho » Вто 10 юли 2007 8:16

Тези оплаквания за Голф единица ли се отнасят?

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 10 юли 2007 8:17

еми случват се и такива неща :(
после като я стегнеш да се надяваме, че ще е за последно ходенето по мъки и ще можеш да се насладиш на колата си.

п.п Според мен за 3-ка.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 10 юли 2007 8:20

А ремъка за хидравликата е различен от ангренажния (единственото общо между двата е че се наричат "ремък"). Питай колегите от Пловдив къде ходят за ремонт. И си изключи Caps-Lock-а на клавиатурата - разбирам, че си ядосан, ама все пак ...
Успех, и дано си промениш мнението за Голф !

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Вто 10 юли 2007 8:21

бате не ти е виновна колицата,макар да нямам представа точно за какъв Голф говорим,но съм сигурен че не е той виновен,а "прекрасните" майстори при които ходиш.Просто си намери някой читав сервиз направи си я както трябва и си свиркай :D

pinokio
Автомобил:
Двигател:

КАКВА ЕДИНИЦА БЕ ЧОВЕЧЕ

Мнениеот pinokio » Вто 10 юли 2007 8:21

КАКВА ЕДИНИЦА БЕ ЧОВЕЧЕ - ДАДОХ 5400 ЗА ТАЗИ РУИНА А СЛЕД ТОВА КАКВО ЛИ НЕ СМЕНЯХ - АМОРТИСОРИ МЕКИ ВРЪЗКИ ПОСТОЯННО НЕЩО СЕ РАЗХРЛОПВА ДОСЕГА МИ Е ИЗЛЯЗЪЛ 7500 ТОЗИ ГОЛФ НЯМА КЛИМАТИК ДВИГАТЕЛЯ Е аАЕЕ ОЧАКВАМ СКОРО ИЗНЕНАДА ОТ ДРОСЕЛА , НЕ ЗНАМ КАКВА НАСЛАДА САМО ГОРЧИВИНА ИДВА МИ ДА КАЧА ПРОДАВАЧА НА ЕВЕРЕСТ ПОЗНАВАМ ГО И МИ СЕ ИСКА ДА МУ ОТРЕЖА ЕЗИКА

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Вто 10 юли 2007 8:26

Не се ядосвай колега!!! :wink: Рано или късно все се чупи по нещо. Ако искаш да не даваш пари за ремонти, ходи с градския транспорт или си купи кола от магазина. Караш я 3г. или 5г. свърша гаранцията и взимаш нова! Както е казал поета: Старата кола и младата жена искат много работа по тях!!! :wink:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 10 юли 2007 8:27

преди теб знаеш ли кой как е карал и най-вече поддържал тази кола ?
щото какво то и да вземеш ако този преди теб е карал на провал - няма марка и модел който да не се срине
да си гледал какво купуваш за да не ревеш така сега

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 10 юли 2007 8:29

One написа:преди теб знаеш ли кой как е карал и най-вече поддържал тази кола ?
щото какво то и да вземеш ако този преди теб е карал на провал - няма марка и модел който да не се срине
да си гледал какво купуваш за да не ревеш така сега

Че някои не мож ги направи за РАЗЛИКА от VW :idea:

pinokio
Автомобил:
Двигател:

гледаха я

Мнениеот pinokio » Вто 10 юли 2007 8:41

гледаха я двама майстори , според тебе може ли да са я гледали двама майстори и да им платя за това и накрая резултата е виден , тук в БГ само аз съм я карал , но ноаистина аз нямам късмет май трябваше наистина да си купя една нова дачия без климатик , голяма простотия е колата на старо , не е лошо нещо но са прекалено скъпи и ние им се радваме като нови , а реално са за отпадъци

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: гледаха я

Мнениеот veritas » Вто 10 юли 2007 8:43

pinokio написа:гледаха я двама майстори , според тебе може ли да са я гледали двама майстори и да им платя за това и накрая резултата е виден , тук в БГ само аз съм я карал , но ноаистина аз нямам късмет май трябваше наистина да си купя една нова дачия без климатик , голяма простотия е колата на старо , не е лошо нещо но са прекалено скъпи и ние им се радваме като нови , а реално са за отпадъци
DACHIA-та е един удачен вариант,с тия пари трееше да си вземеш две не една :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Направо ти се чудя защо си се замислил :idea3 :idea3 :idea3

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 10 юли 2007 8:46

абе да си беше купил Алфа да не ревеш сега :idea:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател: