писна ми от този Голф -по зле е от френска кола
-
- Автомобил:
- Двигател:
писна ми от този Голф -по зле е от френска кола
ПИСНА МИ ОТ ГОЛФА САМО ПРОБЛЕМИ - ТЕЧОВЕ , СМЯНА НА КАКВО ЛИ НЕ - СЕГА ЗА КАПАК МИ СЕ ПРЕЕБА И ХИДРАВЛИКАТА , ИЗТЕЧЕ МАСЛОТО , ЧУХ ЧЕ ИМА НЯКАКЪВ РЕМЪК ЗА ХИДРАВЛИКАТА , ТОЙ РАЗЛИЧЕН ЛИ Е ОТ АНГРЕНАЖНИЯ И КОГА И КАК СЕ СМЕНЯ , КОГАТО СИ КУПУВАХ ГОЛФА ЕДИН ПРИЯТЕЛ МИ КАЗА , ЧЕ АКО ИСКАМ ДА СТАНА МАЙСТОР ТЕХНИЧАР ТРЯБВА ДА СИ ВЗЕМА ФРЕНСКА КОЛА , СЕГА И С ТОЗИ ГОЛФ СЪМ ПОЛОВИН МАЙСТОР , ОСТАВА САМО ДА СМЕНЯ ХИДРАВЛИКАТА И ВЗИМАМ ДИПЛОМА, НО СЕ ОПАСЯВАМ , ЧЕ В ДНЕШНИТЕ ВРЕМЕНА НЯМА МАЙСТОРИ , ТО И ИМА МНОГО АМА НЕ ЗНАЯТ НИЩО И ПРОБЛЕМИТЕ ИДВАТ ОТ ТЯХ , КЪДЕ ЛИ НЕ ХОДИХ С ГОЛФА , ПРИ КОГО ЛИ НЕ ХОДИХ И ПИТАХ ИМА ЛИ ПРОБЛЕМ , НЕКА ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТСТРАНИМ НЕЩО , АКО ИМА , КАЗВАТ МИ КАРАЙ ОК Е ВСИЧКО , ПРЕДИ ДА КУПЯ КОЛАТА СЪЩО Я ВОДИХ НА ДИАГНОСТИКА , ИДВА МИ ДА ИДА ПРИ ЧОВЕКА КОЙТО МИ ПРОДАДЕ КОЛАТА И ДА СИ ИСКАМ ПОЛОВИНАТА ПАРИ ...МНОГО ГОРЧИВИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ИМАМ ОТ ТОЗИ ГОЛФ , МОЖЕ БИ ТРЯБВАШЕ ДА ВЗЕМА 2-КА .....................
-
- Автомобил:
- Двигател:
КАКВА ЕДИНИЦА БЕ ЧОВЕЧЕ
КАКВА ЕДИНИЦА БЕ ЧОВЕЧЕ - ДАДОХ 5400 ЗА ТАЗИ РУИНА А СЛЕД ТОВА КАКВО ЛИ НЕ СМЕНЯХ - АМОРТИСОРИ МЕКИ ВРЪЗКИ ПОСТОЯННО НЕЩО СЕ РАЗХРЛОПВА ДОСЕГА МИ Е ИЗЛЯЗЪЛ 7500 ТОЗИ ГОЛФ НЯМА КЛИМАТИК ДВИГАТЕЛЯ Е аАЕЕ ОЧАКВАМ СКОРО ИЗНЕНАДА ОТ ДРОСЕЛА , НЕ ЗНАМ КАКВА НАСЛАДА САМО ГОРЧИВИНА ИДВА МИ ДА КАЧА ПРОДАВАЧА НА ЕВЕРЕСТ ПОЗНАВАМ ГО И МИ СЕ ИСКА ДА МУ ОТРЕЖА ЕЗИКА
-
- Автомобил:
- Двигател:
гледаха я
гледаха я двама майстори , според тебе може ли да са я гледали двама майстори и да им платя за това и накрая резултата е виден , тук в БГ само аз съм я карал , но ноаистина аз нямам късмет май трябваше наистина да си купя една нова дачия без климатик , голяма простотия е колата на старо , не е лошо нещо но са прекалено скъпи и ние им се радваме като нови , а реално са за отпадъци
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: гледаха я
DACHIA-та е един удачен вариант,с тия пари трееше да си вземеш две не еднаpinokio написа:гледаха я двама майстори , според тебе може ли да са я гледали двама майстори и да им платя за това и накрая резултата е виден , тук в БГ само аз съм я карал , но ноаистина аз нямам късмет май трябваше наистина да си купя една нова дачия без климатик , голяма простотия е колата на старо , не е лошо нещо но са прекалено скъпи и ние им се радваме като нови , а реално са за отпадъци

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”