КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ РЕЙКАТА Е РАЗВАЛЕНА , НЯМАМ ДОВЕРИЕ НА МАЙСТОРИТЕ , ДОРИ И ДА Е ЗДРАВА, ЩЕ МИ КАЖАТ , ЧЕ Е РАЗВАЛЕНА И ПОСЛЕ ЩЕ СМЕНЯТ ЗДРАВАТА С ПОВРЕДЕНА , ГОЛЯМ С,,,ЕКШЪН Е В АВТОСЕРВИЗИТЕ .....ИЗВЕДНЪЖ МИ ИЗТЕЧЕ МАСЛОТО ОТ ХИДРАВЛИКАТА И СЕГА НЯМА ХИЧ , АКО Е ЗАКАРАМ ДО АВТОСЕРВИЗ БЕЗ МАСЛО МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПОЛУЧИ ПО ГОЛЯМА ПОВРЕДА ???
КАЖЕТЕ МИ КОЕ Е ПО СКЪПО ПОМПАТА ИЛИ РЕЙКАТА НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ???
ПИСНА МИ ОТ ГОЛФ ЕБ..... СКЪПАТА И ЧУПЛИВА КОЛА НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ПОДОБНО НЕЩО , МНООООООГОООО СЪМ РАЗОЧАРОВАН , НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ГОЛФ , ИЛИ КУПУВАЙТЕ НО НЕ ДАВАЙТЕ ТОЛКОВА ПАРИ ЗА ТАЗИ НАСИСТИНА НАДУТА В ЦЕНОВО ОТНОШЕНИЕ МАРКА
mod edit: vaskoto1
РЕЙКА ДАЙТЕ СЪВЕТ
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: РЕЙКА ДАЙТЕ СЪВЕТ ПИСНА МИ ОТ ГОЛФА ПСУВАМ СЕ ВСЕКИ ДЕН
pinokio написа:ПИСНА МИ ОТ ГОЛФ ЕБ..... СКЪПАТА И ЧУПЛИВА КОЛА НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ПОДОБНО НЕЩО , МНООООООГОООО СЪМ РАЗОЧАРОВАН , НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ГОЛФ , ИЛИ КУПУВАЙТЕ НО НЕ ДАВАЙТЕ ТОЛКОВА ПАРИ ЗА ТАЗИ НАСИСТИНА НАДУТА В ЦЕНОВО ОТНОШЕНИЕ МАРКА
Ако обичаш първо пиши с малки букви!!!

Изказване от типа на 'НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ГОЛФ" е супер тъпо и излишно.Ако си решил да обиждаш марката тук не мястото !!!Има си правила!!!Спазвай ги !!!

Последна промяна от VW-fenka на Вто 10 юли 2007 8:24, променено общо 1 път.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
рейка се рециклира, нова/втора употреба нема смисъл.
намери пловдив тиим за да ти помогнат с читави майстори
ето и къде може да ги намериш:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=12941
намери пловдив тиим за да ти помогнат с читави майстори
ето и къде може да ги намериш:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=12941
Последна промяна от bobo7 на Вто 10 юли 2007 8:25, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: РЕЙКА ДАЙТЕ СЪВЕТ ПИСНА МИ ОТ ГОЛФА ПСУВАМ СЕ ВСЕКИ ДЕН
VW-fenka написа:pinokio написа:ПИСНА МИ ОТ ГОЛФ ЕБ..... СКЪПАТА И ЧУПЛИВА КОЛА НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ПОДОБНО НЕЩО , МНООООООГОООО СЪМ РАЗОЧАРОВАН , НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ГОЛФ , ИЛИ КУПУВАЙТЕ НО НЕ ДАВАЙТЕ ТОЛКОВА ПАРИ ЗА ТАЗИ НАСИСТИНА НАДУТА В ЦЕНОВО ОТНОШЕНИЕ МАРКА
Ако обичаш първо пиши с малки букви!!!Не е нужно да пускаш 100 теми, че ти е писнало от Голфа..Да си гледал , като си го купувал. Никой не ти е виновен, дори аз знам как се процедира когато се взима кола 2 ръка за да няма после такива изказвания.
![]()
Изказване от типа на 'НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ГОЛФ" е супер тъпо и излишно.Ако си решил да обиждаш марката тук не мястото !!!Има си правила!!!Спазвай ги !!!
нико не съм обидил , споделям си впечатленията, защо трябва да крия или хваля някого без до го заслужава - в случая голф
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тогава хвани обясни съвсем спокойно и точно какво се е случило за да можеш евентуално да получиш съветpinokio написа:veritas написа:и тази ще трябва![]()
![]()
без цендура де , хайде сега нека хората да споделят , да видим ккакъв е техният технически опит , виждам че повечето започваме да усвояваме занаята - ставаме майстори
-
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:нали не се опитваш да нареждаш какво да се прави и какво не?
щото така ми се стори...
иначе причини за хранилка и раздори не са нужни-имаме си ги в излишък!
извинявам се , ако съм обидил някой - мисля , че не съм го направил!!!
проблема е , че няма майстори , или са малко тези , които правят връзка с главния мозък, а на нас с тези стари коли ни трябват точно такива , приятен ден на всички , тука сте страхотни всичките
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pinokio написа:проблема е , че няма майстори , или са малко тези , които правят връзка с главния мозък
Колега, искам да ти кажа, че в този форум има страхотни майстори. Трябвало е да искаш съвет или да помолиш за помощ. Сигурна съм, че щяха да ти оправят Голфа качествено. Иначе аман от "майстори" , изглежда не си попаднал на такива , което е жалко, защото сега си ядосан и разочарован !
pinokio написа:..приятен ден на всички , тука сте страхотни всичките

- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW-fenka написа:pinokio написа:проблема е , че няма майстори , или са малко тези , които правят връзка с главния мозък
Колега, искам да ти кажа, че в този форум има страхотни майстори. Трябвало е да искаш съвет или да помолиш за помощ. Сигурна съм, че щяха да ти оправят Голфа качествено. Иначе аман от "майстори" , изглежда не си попаднал на такива , което е жалко, защото сега си ядосан и разочарован !pinokio написа:..приятен ден на всички , тука сте страхотни всичките
Точно поради тази причина е трябвало да потърсиш помощ тук!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”