Колеги, искам да направя компютърна диагностика на колата си, но незнам къде в Бургас се извършва тази услуга. Моля ви, ако някой знае да ми пише. Няколко пъти вече посещавам тези форуми, много са
интересни между другото, обаче като ги чете човек, започва да си мисли че собствената му кола има всички тези проблеми, описани във форумите.
Има ли в Бургас свестни майстори, на които човек може да се довери, и с чиста съвест да му плати многото пари, които му вземат? Вие какво мислите? Къде си оправяте колите в Бургас?

компютърна диагностика
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Скоро бях на компютърна диагностика в АУДИ - ето ти адреса и телефоните за сервиза в Бургас - кв. Изгрев, ул. Транспортна, телефон 056/861115, GSM - 0887/241267. Взеха ми 44 лева, като ми прегледаха проблем с оборотите на двигателя и еърбег системата. Ако имаш нещо друго за Бургас да питаш, съм тука още 2 седмици.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Green_Madness написа:Скоро бях на компютърна диагностика в АУДИ - ето ти адреса и телефоните за сервиза в Бургас - кв. Изгрев, ул. Транспортна, телефон 056/861115, GSM - 0887/241267. Взеха ми 44 лева, като ми прегледаха проблем с оборотите на двигателя и еърбег системата. Ако имаш нещо друго за Бургас да питаш, съм тука още 2 седмици.
за 44лв. само гледаха????
-
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Green_Madness написа:Скоро бях на компютърна диагностика в АУДИ - ето ти адреса и телефоните за сервиза в Бургас - кв. Изгрев, ул. Транспортна, телефон 056/861115, GSM - 0887/241267. Взеха ми 44 лева, като ми прегледаха проблем с оборотите на двигателя и еърбег системата. Ако имаш нещо друго за Бургас да питаш, съм тука още 2 седмици.
за 44лв. само гледаха????
30 лева по нашия край,само за гледане

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: компютърна диагностика
katrin написа:Колеги, искам да направя компютърна диагностика на колата си, но незнам къде в Бургас се извършва тази услуга. Моля ви, ако някой знае да ми пише. Няколко пъти вече посещавам тези форуми, много са
интересни между другото, обаче като ги чете човек, започва да си мисли че собствената му кола има всички тези проблеми, описани във форумите.
Има ли в Бургас свестни майстори, на които човек може да се довери, и с чиста съвест да му плати многото пари, които му вземат? Вие какво мислите? Къде си оправяте колите в Бургас?
Ела във Варна при ВАльо и Ицо....30 лв и гаранция за перфектна и лоялна диагностика и реглаж....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”