Светна ми лампата на маслото при висока температура!!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Marty_boy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Светна ми лампата на маслото при висока температура!!!

Мнениеот Marty_boy » Чет 12 юли 2007 20:38

Колеги нормално ли е това като вдигне колата 100 градуса и да ми пропищява за секунди лампата на маслото!Тва става като си включа климатика и тогава вдига градусите - ако е горещо времето де както тия дни! :?Маслото го смених преди три седмици!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 12 юли 2007 20:40

май е редовен проблем...на мен също ми се е случвало...земи си пакетче семки и прочети всичко из търсачаката...

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 12 юли 2007 20:44

Смени пак маслото :wink: с по-читаво.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 12 юли 2007 20:51

andro_ написа:Смени пак маслото :wink: с по-читаво.

мда най-редовно е от разредено от високата температура масълце

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 12 юли 2007 20:54

Може и масло XW50 за жегите да пробваш.
Но първо изчети всичко от търсачката да се ориентираш...а пакетчето семки да е от големите. :wink:

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Re: Светна ми лампата на маслото при висока температура!!!

Мнениеот titi7707 » Чет 12 юли 2007 21:08

Marty_boy написа:Колеги нормално ли е това като вдигне колата 100 градуса и да ми пропищява за секунди лампата на маслото!Тва става като си включа климатика и тогава вдига градусите - ако е горещо времето де както тия дни! :?Маслото го смених преди три седмици!
че и мойта с климатик вдига 100 градуса да ама чак да светне лампата на маслото не е нормално а моето масло не е първа хубост и няма проблем при тия жеги!търси проблем в маслото сменай го с ново и колегите са много прави за семките може и насипно да вземеш поне 500 гр. :wink:

Потребителски аватар
Marty_boy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Marty_boy » Чет 12 юли 2007 21:16

маслото ми е Валволин МАКСЛАЙФ 15 на 40 и преди пак с такова си карах но сега като си оправих климата почна с тва!Ама добре ще се поразчета из форума!Семки да добра идея!

Потребителски аватар
Yonata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Yonata » Чет 12 юли 2007 21:17

Колежки и колеги моля внимавайте пори закупуването на маслото. Аз поне Внимавам, защото знам тук в съседство има един гараж. Редовно виждам да вкарват варели с масло / обикновена марка /, а изкарват опаковани маркови масла в туби по 4 литра. Няма да назовавам марките защото са различни в зависимост от това какво се търси !!!
Пак внимавай те !!! :twisted:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 12 юли 2007 22:08

Yonata написа:Колежки и колеги моля внимавайте пори закупуването на маслото. Аз поне Внимавам, защото знам тук в съседство има един гараж. Редовно виждам да вкарват варели с масло / обикновена марка /, а изкарват опаковани маркови масла в туби по 4 литра. Няма да назовавам марките защото са различни в зависимост от това какво се търси !!!

ти сливи ли имаш в устата бе...обаждай се на защита на потребителите на бат бойко на нсбоп леща лук фасул...

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пет 13 юли 2007 6:57

chefito написа:
Yonata написа:Колежки и колеги моля внимавайте пори закупуването на маслото. Аз поне Внимавам, защото знам тук в съседство има един гараж. Редовно виждам да вкарват варели с масло / обикновена марка /, а изкарват опаковани маркови масла в туби по 4 литра. Няма да назовавам марките защото са различни в зависимост от това какво се търси !!!

ти сливи ли имаш в устата бе...обаждай се на защита на потребителите на бат бойко на нсбоп леща лук фасул...

Няма смисъл,то всичкото масло в БГ е такова.
Аз затова съм се насочил да купувам неизвестни марки като Rowe,защото все още нямат фалшификати.
Валволин е най-фалшифицираното масло в БГ.То и аз карам с такова,само че дурабленд.Следващата ми смяна ще е с Rowe.

Аз съм поръчвал по хора да ми носят масло от Германия.Дори и такова с марка на верига супермаркети е с перфектно качество,а цената му е ниска,в сравнение с другите.В БГ всеки може да си поръча амбалажа и етикетите и изобщо няма да познаете кой какво ви продава.После ми говорете за "хубави" и "лоши" марки,то всичко идва от един и същ варел.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 13 юли 2007 7:54

аз слагам comma... :wink:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 13 юли 2007 9:17

те тия лампи служат, като светне - да спреш

но спокойно, карайте си със светещи лампи, все пак има много места дето могат да ви сменят гарнитурата на главата :idea:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”