Светна ми лампата на маслото при висока температура!!!
- Marty_boy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Светна ми лампата на маслото при висока температура!!!
Колеги нормално ли е това като вдигне колата 100 градуса и да ми пропищява за секунди лампата на маслото!Тва става като си включа климатика и тогава вдига градусите - ако е горещо времето де както тия дни!
Маслото го смених преди три седмици!

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
Re: Светна ми лампата на маслото при висока температура!!!
че и мойта с климатик вдига 100 градуса да ама чак да светне лампата на маслото не е нормално а моето масло не е първа хубост и няма проблем при тия жеги!търси проблем в маслото сменай го с ново и колегите са много прави за семките може и насипно да вземеш поне 500 гр.Marty_boy написа:Колеги нормално ли е това като вдигне колата 100 градуса и да ми пропищява за секунди лампата на маслото!Тва става като си включа климатика и тогава вдига градусите - ако е горещо времето де както тия дни!Маслото го смених преди три седмици!

Колежки и колеги моля внимавайте пори закупуването на маслото. Аз поне Внимавам, защото знам тук в съседство има един гараж. Редовно виждам да вкарват варели с масло / обикновена марка /, а изкарват опаковани маркови масла в туби по 4 литра. Няма да назовавам марките защото са различни в зависимост от това какво се търси !!!
Пак внимавай те !!!
Пак внимавай те !!!

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Yonata написа:Колежки и колеги моля внимавайте пори закупуването на маслото. Аз поне Внимавам, защото знам тук в съседство има един гараж. Редовно виждам да вкарват варели с масло / обикновена марка /, а изкарват опаковани маркови масла в туби по 4 литра. Няма да назовавам марките защото са различни в зависимост от това какво се търси !!!
Пак внимавай те !!!
ти сливи ли имаш в устата бе...обаждай се на защита на потребителите на бат бойко на нсбоп леща лук фасул...
-
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Yonata написа:Колежки и колеги моля внимавайте пори закупуването на маслото. Аз поне Внимавам, защото знам тук в съседство има един гараж. Редовно виждам да вкарват варели с масло / обикновена марка /, а изкарват опаковани маркови масла в туби по 4 литра. Няма да назовавам марките защото са различни в зависимост от това какво се търси !!!
Пак внимавай те !!!
ти сливи ли имаш в устата бе...обаждай се на защита на потребителите на бат бойко на нсбоп леща лук фасул...
Няма смисъл,то всичкото масло в БГ е такова.
Аз затова съм се насочил да купувам неизвестни марки като Rowe,защото все още нямат фалшификати.
Валволин е най-фалшифицираното масло в БГ.То и аз карам с такова,само че дурабленд.Следващата ми смяна ще е с Rowe.
Аз съм поръчвал по хора да ми носят масло от Германия.Дори и такова с марка на верига супермаркети е с перфектно качество,а цената му е ниска,в сравнение с другите.В БГ всеки може да си поръча амбалажа и етикетите и изобщо няма да познаете кой какво ви продава.После ми говорете за "хубави" и "лоши" марки,то всичко идва от един и същ варел.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”