здравейте момчета !
значи мотора ми е RP и от време на време ми прави номера нестабилни ниски обороте 500-1500 прекъсва и гасне но това в седмицата един път през др време ги държи на 1000-1100 оборота отдавна си мислех да го карам на лекар ама все не остава време ,та си мислех че стъпковия мотор ми прави номера но като я тестваха неска ми казаха че моноинжвкцията ми не съвпада с електронния блок или нещо то тоя род аз знаех че моноинжекцията е сменяна ама си мислех че всичко е ок а излезе тази моноинжекция е от пасат 66 кв ама не бил морор RP а някакъв друг мотор даите савет какво да правя да търся моно от RP или ? ако някой се е занимавал с нещо такова да каже каква е разликата м/у двата моноинжекциона та да знам какво да правя ако само дщюзите са различни да сменям само дюза или ще се наложи и още нещо или нищо няма да стане???? ами ако сложа PC от тъкъв пасат на мойта система какво ще стане???
въпрос за моноинжекция на RP мотор
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Точно кои части от инжекциона не са от мотор РП?Пробва ли да "прочетеш" грешките в ЕКУ-то.Те как разбраха, че не съответстват?
Инжектора няма толкова голямо значение, защото на него му се подава напрежение за колко време да отваря.Най важните части от пъзела липсват
Като се сменят каквито и да е части по инцекциона, си има код/сериен номер на Бош по който се търси новата част и се заменя.
Инжектора няма толкова голямо значение, защото на него му се подава напрежение за колко време да отваря.Най важните части от пъзела липсват

не съм го сменял аз !
този който го е сменял е доста не просветен по въпроса и е взел цялата моноинжекция с тампона от моргата, там са я свалили направо от двигател на пасат и са му казали че е същата пак 1.8 и 90 коня
ама двигатела не е бил RP а някакъв др модел и от тук идва несъотвецтвието !
аз това го разбирам в послецтвие вобще незнаех никакви подробности !
този който го е сменял е доста не просветен по въпроса и е взел цялата моноинжекция с тампона от моргата, там са я свалили направо от двигател на пасат и са му казали че е същата пак 1.8 и 90 коня
ама двигатела не е бил RP а някакъв др модел и от тук идва несъотвецтвието !
аз това го разбирам в послецтвие вобще незнаех никакви подробности !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”