Изгаснаха ми светлините за задна скорост
Изгаснаха ми светлините за задна скорост
Проблема не е в крушките или бушона
предполагам, че е прекъсвача, но някой знае ли къде се намира?

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върху скоростната кутия. И на мен ми беше прекъснал, с малко пилене го наместих и сега е ОК
Ето ти две снимки:
На първата съм снимал къде е разположен.
Извади конектора и посредством парче проводник свържи двете му пера на късо. Завърти контактния ключ на Accessory позиция и виж дали светят задните. Ако светят, причината е в датчика. При включена задна премери с омметър съпротивлението на контакта на датчика. Ако е безкрайност, разхлаби двата болта, държащи корпуса на датчика и го натисни по посоката указана от стрелката на втората снимка, затягаш болтовете и пробваш. Ако пак не стане, сваля се корпуса на датчика и с леко изпиляване се решава проблема

Ето ти две снимки:
На първата съм снимал къде е разположен.
Извади конектора и посредством парче проводник свържи двете му пера на късо. Завърти контактния ключ на Accessory позиция и виж дали светят задните. Ако светят, причината е в датчика. При включена задна премери с омметър съпротивлението на контакта на датчика. Ако е безкрайност, разхлаби двата болта, държащи корпуса на датчика и го натисни по посоката указана от стрелката на втората снимка, затягаш болтовете и пробваш. Ако пак не стане, сваля се корпуса на датчика и с леко изпиляване се решава проблема

Последна промяна от golf_3_gti на Чет 22 юли 2004 16:35, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”