Смяна на барабани от Голф тройка на двойка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на барабани от Голф тройка на двойка.
Някой правил ли го е? Възможно ли е да се подмени всичко комплект от моста на тройката и да се монтира на моста на двойката. Пасват ли тръбички на сп.цилиндърчета, жило на ръчната и т.н. Имам предложения да ги подменя но незнам дали ще стане. Разглеждах някои сайтове предложени от колегата Vento, но нищо не разбрах, а идруго си е практиката. Дайте мнения. Благодаря.
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Почти съм убеден ,че ще стане най-много да се наложи да си сложиш по един мъркуч ако не стигнат тръбичките до цилиндърчетата ама мисля,че и това няма да е нужно.Моста си остава същия не го закачаш откачат се само осите с 4 болта са с които са захванати за моста и всичко друго се сменя комплект ,само ще те посъветвам да смениш накладките и лагерите за да знаеш ,че няма да бараш там 2-3 години!
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Васе то май на всички Вагени могат да се сменят задните барабани или дискове квото е там ,разтоянието на болтове си мисля че е еднакво ,за Голф 2 и 3 както и за Поло съм сигурен не съм разглобявал на Пасюга само /Б3/ , и като казвма всички имам в предвид 84-96 година нямам предвид по-новите модели!?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”