тенеке

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

тенеке

Мнениеот biostrong » Пон 16 юли 2007 23:03

колеги трябва ми свестен тенекеджия в стара загора които да не ми одере кожата - искам да си махна капачките по пода и да се завари ламарина там - но не някой мързелив който да завари ламарината отгоре без да махне капачките :)

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Пон 16 юли 2007 23:07

Извинявай за ОФФА колега ама що искаш да я правиш тая процедура

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 16 юли 2007 23:10

scruc написа:Извинявай за ОФФА колега ама що искаш да я правиш тая процедура

Да и на мен ми е интересно.... да не ползваш Голфа за :013: Извинявам се за СПАМА , но не се сдържах :lol:

Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот biostrong » Пон 16 юли 2007 23:18

щото зимата се напълних с вода и по ръба на тия смотани капачки (които са по 2 малко отпред и 1 голяма отзад -незнам на всички ли е така) ръждяса че на лявата голяма направо си загни и искам да го спра това преди да стане късно

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: .

Мнениеот VW-fenka » Пон 16 юли 2007 23:22

biostrong написа:щото зимата се напълних с вода и по ръба на тия смотани капачки (които са по 2 малко отпред и 1 голяма отзад -незнам на всички ли е така) ръждяса че на лявата голяма направо си загни и искам да го спра това преди да стане късно

Много интересно , колега . Е да..това си е решението ОБАЧЕ трябва много добре да се обработи от тенекеджията ,за да не се повтори ръждата :? :roll: Успех!!! Дано колегите ти препоръчат добър тенекеджия ..от твоя град ! :wink:

scruc
Автомобил:
Двигател:

Re: .

Мнениеот scruc » Пон 16 юли 2007 23:26

VW-fenka написа:
biostrong написа:щото зимата се напълних с вода и по ръба на тия смотани капачки (които са по 2 малко отпред и 1 голяма отзад -незнам на всички ли е така) ръждяса че на лявата голяма направо си загни и искам да го спра това преди да стане късно

Много интересно , колега . Е да..това си е решението ОБАЧЕ трябва много добре да се обработи от тенекеджията ,за да не се повтори ръждата :? :roll: Успех!!! Дано колегите ти препоръчат добър тенекеджия ..от твоя град ! :wink:

Абсолютно е така

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Re: тенеке

Мнениеот ChernoGTI » Вто 17 юли 2007 8:36

biostrong написа:колеги трябва ми свестен тенекеджия в стара загора които да не ми одере кожата - искам да си махна капачките по пода и да се завари ламарина там - но не някой мързелив който да завари ламарината отгоре без да махне капачките :)

:lol: е ти си тиква значи!ела до горе човека си борави перфектно с СО-то кво се чудиш..мойте нали видя как ги е направил

Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот biostrong » Вто 17 юли 2007 16:25

айде бе никой ли не знае

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”