Голф 3 гти .Искам да ви питам защо толкова лесно ми трагва задницата да заднася,при положение,4е сам със спортно окачване КОНИ
mod edit: brabus оправих ти заглавието, защото след време като натиснеш търсачката няма намиране тази тема!
т.4 (от правилата) Темите да бъдат със заглавия подсказващи съдържанието им. И поне те да са написани без правописни грешки.
Питане за поднасяне на задница при Г3 GTI
А
Гумите са добри и са нови Пирели Пзеро Неро. ми като я вкарам в завои и я усещам как трагва задницата
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
д
Ми значи при 80,100 градус на завоя нее много голям не мога да ти кажа с точност но завоите не са много остри
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: д
6ujuu написа:Ми значи при 80,100 градус на завоя нее много голям не мога да ти кажа с точност но завоите не са много остри
при тази скорост ако само поднася задницата ми се струва всичко нормално, а поднасянето съпроводено ли е от поскачане или просто си носи?>
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pas1.8mi написа:Важно ...МММммммм Аиде,добреПровери ли си за луфтове лагерите на задните колела?Изправни ли са задните амортисьори?
Някой може ли да ми обясни по каква логика ако има луфтове в лагерите на задните колела, ще ти носи колата. И при мен се усеща нестабилна задницата като влизам малко по-остро в завой, но имам съмение за заминали тампони и евентуално амортисьори ама знам ли. Диагностика от компетентни лица му е майката, а баща му са парите

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Голфчетата обичат да не дозавиват. Както каза Вили - изправят завоя.
Когато влезеш в даден завой с голяма скорост има така нареченото странично ускорение. При нормално (меко или не дотам твърдо окачване) то се поема от пружините - купето се накланя. При много твърдо окачване и не дотам перфектни гуми може да се получи така, че колата да започне да поднася. Та. Да не би да си с прекалено твърдо настроени амортисьори?
Когато влезеш в даден завой с голяма скорост има така нареченото странично ускорение. При нормално (меко или не дотам твърдо окачване) то се поема от пружините - купето се накланя. При много твърдо окачване и не дотам перфектни гуми може да се получи така, че колата да започне да поднася. Та. Да не би да си с прекалено твърдо настроени амортисьори?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”