Фарове Голф4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kuban
Автомобил: VW
Двигател:

Фарове Голф4

Мнениеот kuban » Вто 17 юли 2007 22:42

Значи струва ми се че на 4етворката ми късите и дългите не са много силни, всмисал светят но на 3ката която преди карах светеха по силно. По принцип по ваши наблюдения на Г3 или Г4 светят по силно фаровете, говоря за стандартни фарове, не някакави ксенони. Има ли възможност да сам с по слаби крушки от стандарта за да светят по слабо и какви са стандартните и скъпи ли са за Г4 много.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Вто 17 юли 2007 23:55

а може и да си с менте крушки

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Сря 18 юли 2007 7:42

Нямам грижи аз ... светят си екстра мойте.

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Фарове Голф4

Мнениеот gomez » Сря 25 юли 2007 11:08

kuban написа:Значи струва ми се че на 4етворката ми късите и дългите не са много силни, всмисал светят но на 3ката която преди карах светеха по силно. По принцип по ваши наблюдения на Г3 или Г4 светят по силно фаровете, говоря за стандартни фарове, не някакави ксенони. Има ли възможност да сам с по слаби крушки от стандарта за да светят по слабо и какви са стандартните и скъпи ли са за Г4 много.

Колега по принцип съм чел че фаровете на г4 са най-слабосветещите от голфовете!!!!!!Така и аз не бях доволен от мойте!!!!!Реших си проблема с ксенон.........невероятна разлика!!!!!!

Потребителски аватар
kuban
Двигател:

Мнениеот kuban » Сря 25 юли 2007 11:51

добре колега а този ксенон на същите фарове ли се слага това са само крушки нали, колко горе долу струват.

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Сря 25 юли 2007 13:00

kuban написа:добре колега а този ксенон на същите фарове ли се слага това са само крушки нали, колко горе долу струват.

Значи само крушки с така нар. баласт..............Та елементарно се монтират......сам си го направих...........ми аз дадох 350лв. .........ама вече са по-евтини!!!!!Но е Йестоко

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Сря 25 юли 2007 13:02

Жестоко исках да кажа!!!!!!!!!!!!Вземи си с температура 6000к.........и за габаритите има диоди, които светят със същия цвят като ксенона!!!!!

Потребителски аватар
kuban
Двигател:

Мнениеот kuban » Сря 25 юли 2007 15:11

ок мерси колега, за сега смятам така да покарам само един реглаж на фаровете може да мина, а като събера пари4ки ще видим

Потребителски аватар
lubo007
Автомобил: GOLF 5 TDI
Двигател: BKC

.

Мнениеот lubo007 » Сря 25 юли 2007 23:04

gomez написа:Жестоко исках да кажа!!!!!!!!!!!!Вземи си с температура 6000к.........и за габаритите има диоди, които светят със същия цвят като ксенона!!!!!

[color=blue]колко парички са сега? и ква е разликата с 6000к? :roll: :oops: [/color]

Потребителски аватар
kuban
Двигател:

Мнениеот kuban » Чет 26 юли 2007 16:40

днес ходих да си регулирам фаровете десния биеше много долу, с една машина светиш към нея с фара и тя играе ролята на стена наглася6 по нея по една графика.
Та там мериха и осветеността дали е в нормите , дългите са добре, но късите са слаби според този "осветено метър". Та да ми кажете какви крушки са добри да взема да ги сменя, разбрах 4е са Н1 късите.

Потребителски аватар
kuban
Двигател:

Мнениеот kuban » Пет 27 юли 2007 9:50

някои знае ли на г4 дългите светлини регулират ли се отделно, или целия фар е заедно, тоест като се регулират късите се регулират автоматично дългите

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Фарове Голф4

Мнениеот Stivi » Пет 27 юли 2007 23:27

gomez написа:Колега по принцип съм чел че фаровете на г4 са най-слабосветещите от голфовете!!!!!!Така и аз не бях доволен от мойте!!!!!Реших си проблема с ксенон.........невероятна разлика!!!!!!

Интересно,досега колкото човека са се возили с мен на фарове всички казват нещо от рода на - Ей на тая кола много и светят фаровете бе...! Та ми е интересно кой е установил че е модела с най-лоши светлини ?? Да поясня че съм с обикновенни крушки,даже не са от по-скъпите модели !

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Съб 28 юли 2007 7:15

kuban написа:някои знае ли на г4 дългите светлини регулират ли се отделно, или целия фар е заедно, тоест като се регулират късите се регулират автоматично дългите

Целия фар се регулира.
По темата: почни от нови крушки - има теми из форума

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!!!!!!!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Съб 28 юли 2007 9:09

Вариянтите са два!
1- взимаш си OSRAM-cool blue или PHILIPS-blue vission и си регулираш фаровете и светят много добре...в пъти по добре от нормалното!

2-слагащ си ксенон и нощта става ден...без коментар-виж снимката на моя

Изображение

P.S.
Аз съм с лупа, но съм се возил и на 4ки с обикновен фар и светят екстра-проблема е при него е че заслепява малко насрещнодвижещия-то за това са лупите но пък се вижда уникално!
Няма каво повече да си говорим празни приказки и догатки
CHEERZ

P.S.
А това че фаровете на Г4 светят на слабо от всички голфове е пълен ташак- пак някой облъчен фен на Голф2 се е изказал неподготвен :не:

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: !!!!!!!!!!!

Мнениеот gomez » Вто 31 юли 2007 13:37

Дон Хуан Голфа написа:Вариянтите са два!
1- взимаш си OSRAM-cool blue или PHILIPS-blue vission и си регулираш фаровете и светят много добре...в пъти по добре от нормалното!

2-слагащ си ксенон и нощта става ден...без коментар-виж снимката на моя

Изображение

P.S.
Аз съм с лупа, но съм се возил и на 4ки с обикновен фар и светят екстра-проблема е при него е че заслепява малко насрещнодвижещия-то за това са лупите но пък се вижда уникално!
Няма каво повече да си говорим празни приказки и догатки
CHEERZ

P.S.
А това че фаровете на Г4 светят на слабо от всички голфове е пълен ташак- пак някой облъчен фен на Голф2 се е изказал неподготвен :не:

Пич, да ти кажа аз съм с ксенон на късите(без лупа) а на дългите съм с блу вижън на филипс,ама като си карам на къси и светна на дълги с прехвалените филипси все едно че сам запалил свещи(в сравнение с ксенона) пък и нищо общо не светят със син отенък!!!!!!!!!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”