място за баласти на голф 4
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
място за баласти на голф 4
нека който е с ксенон да сподели къде са му закачени баластите

- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Това са снимки на моето TDI. Сам съм си слагал ксенона.
Откъм акумулатора съм го хванал на болта на въздушния филтър. Здраво е, хванат е и със свинска опашка към калника, за да не шава. Мястото на другия баласт е временно, докато дойде време за смяна на консумативи, но и там е здраво и не мърда. Ако те интересува нещо друго питай.
Откъм акумулатора съм го хванал на болта на въздушния филтър. Здраво е, хванат е и със свинска опашка към калника, за да не шава. Мястото на другия баласт е временно, докато дойде време за смяна на консумативи, но и там е здраво и не мърда. Ако те интересува нещо друго питай.
Последна промяна от anger на Чет 31 юли 2008 16:51, променено общо 1 път.
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси колега-днес и аз го монтирах сам -едната баласта я монтирах под казанчето за водата,дано да не се мокри там
но другата нещо не мога да и намера място и за сега е на акумулатора,и другия проблем е че имам много жици и не мога да сложа накрайника за въздоховода дето е пред акумулатора/на първата снимка която си качил/утре май ще права някви дупки по пластмасата-за тва да имаш няква идея
утре и аз ще сложа снимки
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
казанчето не съм го свалял-свалих бронята и от там прекарах баластата,под казанчето видях един малак и един голям болт аз развих малкия и там я монтирахanger написа:Да, отдолу на пластмасата съм направил прорез, за да минават кабелите. Не съм много сигурен дали при теб разположението е същото, затова утре ще сваля пластмасата и ще я снимам. Казанчето лесно ли излезе?
- anger
- Двигател:
badjo, предполагам говориш за тази пластмасова кора:
Тя всъщност затваря вътрешната част на фара. Отвора, който съм направил е отбелязан с червено.
Ето и как стои монтирано:
Чефи, нещо ме зариби с въпроса ти и реших да се пробвам да сваля моето. Ми не става, брат...На 2 болта е и така, както е навряно на кучето в кафявата точка се вижда сваляне на броня, фар, мар...всичко
Виж какво намерих - за Бора е, ама предполагам няма разлика:
цък
Тя всъщност затваря вътрешната част на фара. Отвора, който съм направил е отбелязан с червено.
Чефи, нещо ме зариби с въпроса ти и реших да се пробвам да сваля моето. Ми не става, брат...На 2 болта е и така, както е навряно на кучето в кафявата точка се вижда сваляне на броня, фар, мар...всичко
цък
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да,точно за нея и аз направих снимки по късно ще ги кача-а казанчето верно че така излизаanger написа:badjo, предполагам говориш за тази пластмасова кора:
Чефи, нещо ме зариби с въпроса ти и реших да се пробвам да сваля моето. Ми не става, брат...На 2 болта е и така, както е навряно на кучето в кафявата точка се вижда сваляне на броня, фар, мар...всичко![]()
цък
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хубаво ще е тази дупка да я уплатниш с нещо че от там минава въздуха за филтъра
http://media.snimka.bg/0230/006715705-big.jpg
http://media.snimka.bg/0230/006715705-big.jpg
Последна промяна от badjo-vw на Пет 01 авг 2008 0:13, променено общо 1 път.
- anger
- Двигател:
badjo ще я запуша! Благодаря ти, не се бях сетил
Чефи, нали ти казвам, че се чесах по главата има - няма 20 мин да се светна как става, ама нъц! Развих и двата болта (единия към калника, другия долу на рога) - е чувства се, че е освободено, но формата на казанчето е такава, че няма как да излезе...
Нека някой, който го е свалял да каже как става, но според мен няма друг начин, освен разколачване на предницата.
...абе всъщност закво ти е да го махаш? Ся ша ма караш да разбутвам всичко от любопитство деа...
Чефи, нали ти казвам, че се чесах по главата има - няма 20 мин да се светна как става, ама нъц! Развих и двата болта (единия към калника, другия долу на рога) - е чувства се, че е освободено, но формата на казанчето е такава, че няма как да излезе...
Нека някой, който го е свалял да каже как става, но според мен няма друг начин, освен разколачване на предницата.
...абе всъщност закво ти е да го махаш? Ся ша ма караш да разбутвам всичко от любопитство деа...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”