Добавка за двигател
Добавка за двигател
Колеги дайте препоръки за добавка на двигател и от каде може да се закупи и ако може ориентировачна цена.Проблема ми е че тропа като дизел ,масло не гори двигателя е 1,4.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
е..хм... щом ти трябва толкова модерна свръх ефективна ..... нямам отговор ..... защото аз освен Лики моли и Универсален модификатор за издухани ДВГ не знам.... с лабораториите още нямам връзка , сорри
мен ако питаш си за отваряне леееко , или поне да си изясниш масло не гори , ама налягането му какво е поне .....
успех

мен ако питаш си за отваряне леееко , или поне да си изясниш масло не гори , ама налягането му какво е поне .....
успех

- iurimil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сложих РЕСУРС
Сложих РЕСУРС-ама на 30 годишната жигула(10-12 лв.е), ама на голфа още не съм се престрашил.Инъче жигулито оправи звука на мотора,а майстори викат че работела като BMW(то си е и такова де).
Все пак погледни си по-сериозно мотора може и да се наложи да се смени нещо.
Все пак погледни си по-сериозно мотора може и да се наложи да се смени нещо.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
andro_ написа:Пробвай различни марки масло.Пробвай с обичаното от форума Мотул.
Присъединявам се към ANDRO...колата ти работи като дизел защото и чукат повдигачите....ако не се касае за друг по-сериозен проблем на първо място смени маслото като спазваш указанията на VW.....и след това си измери налягането на маслото защото хлопането на всички повдигачи за съжаление може дасе дължи и на ниско налягане на маслото.....ако понякога ти е сработвал зумера при по-продължителни натоварвания ,загряване и рязко намаляване на оборотите....то най-вероятно имаш ниски налягания на маслото....
Добавка няма да ти помогне защото добавките са по-скоро с антифрикционни свойства ,а няма да ти помогнат за налягането на маслото.....безсмислен харч.....
Последна промяна от joker на Сря 11 юли 2007 13:37, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”