Смених двата тампона на макферсоните и предницата сега стои по-високо от преди. Майстора каза, че с времето новите тампони ще се наместят в ботушите и предницата ще слезне на нормалнара височина. Вярно ли е това, или той не ги е сложил както трябва?
Поздрави.
Тампони на макферсона - преоблема е решен, резе!
Тампони на макферсона - преоблема е решен, резе!
Последна промяна от kam_tod на Чет 26 юли 2007 9:21, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
kam_tod написа:Старите не са сплескани или обърнати. Просто лагерите им си бяха заминали. Просто гумените страни на новите тампони не са влезли добре в конусите на ботуша. Въпроса е, ще се наместят ли или майстора нещо се е наакал.
Ако са такива каквито трябва няма начин да не влязат.Отгоре им тежат едно 500-700 кг

Ами в понеделник съм пак там и ще го накарам да разглоби всичко и да го сглоби пред мен!!!
Е**х му м***а, що ли го оставих да я прави без да съм там, явно вече в България не може да си оставиш колата да я правят и да не я осерат!!!! Трябва вечно да висиш над главата на някой!!! Та да стане както трябва!!!
Е**х му м***а, що ли го оставих да я прави без да съм там, явно вече в България не може да си оставиш колата да я правят и да не я осерат!!!! Трябва вечно да висиш над главата на някой!!! Та да стане както трябва!!!
andro_ написа:kam_tod написа:Старите не са сплескани или обърнати. Просто лагерите им си бяха заминали. Просто гумените страни на новите тампони не са влезли добре в конусите на ботуша. Въпроса е, ще се наместят ли или майстора нещо се е наакал.
Ако са такива каквито трябва няма начин да не влязат.Отгоре им тежат едно 500-700 кг.Има някаква вероятност майсторът да не е вкарал пружините в засечките им (аз не помня дали отпред имаше засечки
),но трябва да е бил или много прос (без "Т" даже,толкова прост) или пиян.
Според мен не е до пружините. Много добре си спомням как стояха по-високо металните шайби отгоре под пластмасовите капачки, имаше около 2 см ако не и повече разстояните, а сега почти опират в ламарината на ботуша!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
kam_tod написа:
Според мен не е до пружините. Много добре си спомням как стояха по-високо металните шайби отгоре под пластмасовите капачки, имаше около 2 см ако не и повече разстояните, а сега почти опират в ламарината на ботуша!!!
Е,тогава разликата не е голяма.Консултирай се с майстора.Той ще ти каже кое как е било.
П.С.После защо съм си бил каручката сам?-за да съм си виновен аз.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
И моята предница застана доста по-високо. Но за работата и поставянето гарантирам, защото го правих сам, в сервиза на приятел, който с това си вади хляба и под вещото му ръководство и постоянен надзор! (изрично го помолих)
Старите ми тампони бяха наистина доста сплескани! Поне 15 мм.
В първия момент разликата беше очебийна, но мисля, че сега леко слегна... или поне й свикнах и така ми се струва.
Старите ми тампони бяха наистина доста сплескани! Поне 15 мм.
В първия момент разликата беше очебийна, но мисля, че сега леко слегна... или поне й свикнах и така ми се струва.
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
www.vagcat.com иска безплатна регистрация, но е доста добър!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”