Здравейте колеги, искам да питам ще стана ли така изпускателната система.. само с траба от меката връзка(май така се казваше) до крайното гърне(някой спортно).? или ще трябва и средно?
а и ако става само с траба.. колко ще струва тая траба за 4/5 врат голф2 ?

Ще стане ли само с траба до крайно гърне?
- road runner
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ще стане ли само с траба до крайно гърне?
Lud написа:Здравейте колеги, искам да питам ще стана ли така изпускателната система.. само с траба от меката връзка(май така се казваше) до крайното гърне(някой спортно).? или ще трябва и средно?
Представи си да скокнеш до София и обратно за 1 ден.... съвсем примерно..

Lud написа:Здравейте колеги, искам да питам ще стана ли така изпускателната система.. само с траба от меката връзка(май така се казваше) до крайното гърне(някой спортно).? или ще трябва и средно?
Бате, не знам за Пловдив, ама в София ще те поцепят от актове ченгетата. Мен веднъж ме сптяха само защото БМВ-то им се видя шумно заради ремуса. Пуснаха ме накрая, ама след много разправии, а ти с тая тръба как ще се откачваш не знам...
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
kam_tod написа:Lud написа:Здравейте колеги, искам да питам ще стана ли така изпускателната система.. само с траба от меката връзка(май така се казваше) до крайното гърне(някой спортно).? или ще трябва и средно?
Бате, не знам за Пловдив, ама в София ще те поцепят от актове ченгетата. Мен веднъж ме сптяха само защото БМВ-то им се видя шумно заради ремуса. Пуснаха ме накрая, ама след много разправии, а ти с тая тръба как ще се откачваш не знам...
Глупости.1 година съм карал само с тръба.Спирали са ме милион пъти щото карам предимно вечерно и нощно време.Нито един дори не ме е питал що бръмчи.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Kozunak написа:Глупости.1 година съм карал само с тръба.Спирали са ме милион пъти щото карам предимно вечерно и нощно време.Нито един дори не ме е питал що бръмчи.
Това отпреди новобранската на Хитлер ли е било? Щото ако не знаеш, закона се попромени малко наскоро и има яки глоби за ручащи кокошарници.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
До преди месец и половина...А сегашната ми генерация е една идея по тиха.И пак никой нищо не ми е казвал.На много някой да иска почерпка, ма чак пък да го разсипят от актове абсурд според мен.
И ми е много интересно какво ще напишат в акта?!
"Х управлява ЛА с регистрационен номер ХХХХХХ, като на бул.Симеоновско шосе бе спрян за проверка и бе установено, че автомобила му надвишава законовите норми за шум.Това бе проверено от ухото на младши инспектор Петров"
Тия неща се проверяват от ГТП, катаджия на улицата най-много да види дали имаш стикер, що имаш никой няма да се занимава.И дори и да ми напишат такъв акт няма да го подпиша, на следващия ден за 30 минути съм си сложил средно гърне.Подавам жалба за неправилно съставен акт и ше ме хванат за...Виж вече ако имат уред за измерване на децибели (не помня как се казваше) с дата, час и тн.Тогава нещата стоят другояче.
И ми е много интересно какво ще напишат в акта?!
"Х управлява ЛА с регистрационен номер ХХХХХХ, като на бул.Симеоновско шосе бе спрян за проверка и бе установено, че автомобила му надвишава законовите норми за шум.Това бе проверено от ухото на младши инспектор Петров"
Тия неща се проверяват от ГТП, катаджия на улицата най-много да види дали имаш стикер, що имаш никой няма да се занимава.И дори и да ми напишат такъв акт няма да го подпиша, на следващия ден за 30 минути съм си сложил средно гърне.Подавам жалба за неправилно съставен акт и ше ме хванат за...Виж вече ако имат уред за измерване на децибели (не помня как се казваше) с дата, час и тн.Тогава нещата стоят другояче.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”