Проблем с хидравликата
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с хидравликата
Здравейте,надявам се че ще можете да ми помогнете.Колата е Golf 3/1.8/90ph.Проблема е следния:При въртене на волана се усеща някакво прескачане на къси импулси и затягане на волана,дори и на вдигната предница и откачени кормилни накрайници.Не усещам да има луфт в рейката.Смених маслото,обезвъздуших и пак същото.Колата претърпя страничен удар в тротлуар!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблема се оказа от гребена,крив е!От там се получава затягането на волана.Сега трябва да сваля рейката и да я занеса на ремонт.Имам следните въпроси:
От къде се измъква рейката?
Нужно ли е да сваля гредата на която са закачени носачите?
В момента съм разкачил тръбичките за хидравликата и двете скоби които държат рейката.Остана ми да развия болта който държи кормилната тръба при шлиците.Та там се скофтиха нештата,немога да го развия.На много неудобно место е,а пък и не виждам и откаде ште ивадя рейката.Ако някой някой знае каква е хватката да пише.Благодаря предварително
От къде се измъква рейката?
Нужно ли е да сваля гредата на която са закачени носачите?
В момента съм разкачил тръбичките за хидравликата и двете скоби които държат рейката.Остана ми да развия болта който държи кормилната тръба при шлиците.Та там се скофтиха нештата,немога да го развия.На много неудобно место е,а пък и не виждам и откаде ште ивадя рейката.Ако някой някой знае каква е хватката да пише.Благодаря предварително
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”