как да си оправя брояча на километрите на джетата???
как да си оправя брояча на километрите на джетата???
значи брояча ми се бъгна не този които отчита километри от излизане от завода а другия брояч с които можеш да засичаш километри с него и после го нолираш и тн. ми аз го нолирах и тои си остана на 0000 как да го накарам да ми отчита че мн ме дразни не помръдча при движие
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега.
И моя беше така преди един месец.Ще ти кажа какво съм направил.Свалих таблото и отворих километража.Оказа се, че най-накрая на горната ос има зъбно колело което предава движението към долният километраж, ако се върти долния се върти и горния.На моя се оказа,че това зъбно колило превърта в оста.Разглобих километража чуках центри и го зглобих.За сега все още работи, докога не знам.Дали е това колело може да разбереш и по следния начин.Натискаш бутона за нулиране в движение, ако не е въпросното зъбно колело големия километраж върти(сменя километрите).
Надявам се та съм ти помогнал.
И моя беше така преди един месец.Ще ти кажа какво съм направил.Свалих таблото и отворих километража.Оказа се, че най-накрая на горната ос има зъбно колело което предава движението към долният километраж, ако се върти долния се върти и горния.На моя се оказа,че това зъбно колило превърта в оста.Разглобих километража чуках центри и го зглобих.За сега все още работи, докога не знам.Дали е това колело може да разбереш и по следния начин.Натискаш бутона за нулиране в движение, ако не е въпросното зъбно колело големия километраж върти(сменя километрите).
Надявам се та съм ти помогнал.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”